MIXED JAPAN

janni-deler-mixed-japanDSC_9667
janni-deler-mixed-japanDSC_9673
janni-deler-mixed-japanDSC_9696
janni-deler-mixed-japanDSC_9679
janni-deler-mixed-japanDSC_9693
janni-deler-mixed-japanDSC_9697

Some snaps from our last days, from Niseko town to Rusutsu!

Har tagit så mycket bilder här, så det blev ett litet bland-inlägg. Det finns så mycket balla ställen här, allt från stan till små restauranger till konstiga prylar. Igår åt vi middag i Niseko på en thai/japansk-restaurang, så gott och i mitten av allt stod en gondol haha! Idag har vi flyttat till Rusutsu, den kan vara det häftigaste stället jag bott på, känns som man går runt och är med i en saga! Ska visa er lite fler bilder härifrån, en karusell i mitten, konstiga bilar med lysrör och ett helt rum med spel som på en nöjespark. Svårt att bli uttråkad här. ;-) Imorgon ska vi prova på att åka skidor i de här backarna, ska bli kul att se lite nytt! Puss och god natt <3

//I’ve been taking so many pictures here, so this ended up with a mixed post. There’s so many cool places here, the towns and small restaurants and a lot of weird stuff. Last night we had dinner in Niseko at a thai/japanese place, so tasty and in the middle of it all there was a gondola haha! Today we moved to Rusutsu, it may be the coolest place I’ve ever stayed at, feels like you’re walking around in a fairytale! Will show you more pics from here, a carousel in the middle, weird cars with lights and a room full with games like a fun park. Hard to get bored here. ;-) Tomorrow we’re trying the slopes here, will be fun to see some new places. Kisses and good night <3 

9 reaktioner på “MIXED JAPAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.