ASPERGES

janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9584
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9588
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9598
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9606
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9601
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9605
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9609
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9612
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9615
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9617
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9622
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9619
janni-deler-asperges-japan-hanazonoDSC_9618

Our fantastic lunch at a Michelin-star place by the slope, Asperges!

Vi åt en annorlunda lunch för någon dag sedan, ett ställe som heter Asperges och låg precis nedanför backen. Den hade tydligen en Michelin-stjärna vilket kändes konstigt eftersom det stod pjäxor vid ingången och var ganska avslappnat. Vet inte varför jag fått för mig att det bara är “fancy” ställen som får en stjärna, det var ganska fancy men pjäxdelen gjorde mig förvirrad. ;-) Häftigt ställe iallafall och inte allt för dyrt för vad man fick! Vi åt en soppa till förrätt, ostron till mellanrätt…. Ni ser ju på mitt uttryck vad jag tycker om ostron, och nej det var inte alls gott den här gången heller haha! Smakar kallsup enligt mig. Kött med potatismos till varmrätt, köttet föll sönder så fort jag la gaffeln på det och var SÅ gott! Jag som inte äter kött speciellt ofta gillade det verkligen. Söt liten dessert också med en snögubbe på toppen, såklart. ;-) Kul att få se och prova, finns en middagsmeny också om ni åker hit. Hoppas ni får en härlig fredag babes, puss!

//We had a different kind of lunch a few days ago, a place called Asperges and was placed down by the slope. Apparently it had a Michelin-star which felt weird since it had ski-boots in the entrance and felt pretty relaxed. Don’t know why I thought only “fancy” places could get a star, it was pretty fancy but the ski-boot part made me confused. ;-) Cool place anyhow and not too expensive for what you got! We had soup as a starter, oysters as a middle dish… You can see in my face what I think about oysters, and no it wasn’t tasty this time either haha! Taste like a gulp of the ocean in my opinion. Meat with mashed potatoes as a main, the meat fell apart as soon as I put my fork on it and it was SO tasty! I don’t eat meat that often and I really liked this. A cute dessert with a snowman on top, of course. ;-) Fun to see and try, there’s a dinner menu as well if you ever go here. Hope you get an awesome friday babes, hugs!

16 reaktioner på “ASPERGES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.