BAR NIGHT

janni-deler-bar-night-tokyoDSC_9898
janni-deler-bar-night-tokyoDSC_9899
janni-deler-bar-night-tokyoDSC_9892
janni-deler-bar-night-tokyoDSC_9901
janni-deler-bar-night-tokyoDSC_9903

A perfect bar-night to celebrate our Tokyo-arrival!

Även om jag älskar snön och det avslappnade livet så älskar jag städer. Det är ett helt annat “go” att vara här, men det är mixen som gör det. :-) Vi satt i baren på Grand Hyatt där vi bor och drack vin, drinkar och lite efterrätter. Har rest nästan hela dagen så det var skönt med en härlig start på den här utflykten. Imorgon är det shopping som gäller, är så peppad på att se vad Tokyo har att erbjuda och min resväska är nästan tom så jag hoppas på massa grym shopping! Så länge sen jag var på ett ställe med massa unika butiker, kommer gå bananas om jag känner mig själv rätt haha! Hoppas ni har en fin kväll så hörs vi med en update härifrån imorgon, puss och god natt hjärtan.

//Even if I love the snow and the relaxed life I really love cities. It’s a completely different “go” to be here, but I think it’s the mix that makes it. :-) We sat in the bar at Grand Hyatt where we stay and had wine, drinks and some desserts. We’ve been traveling almost all day so it was nice with a good start of this adventure. Tomorrow it’s shopping time, I’m so stoked to see what Tokyo has to offer and my luggage is almost empty so hoping for tons of shopping! It’s been so long since I was at a place with lots of unique stores, will go bananas if I know myself right haha! Hope you guys will have a nice night and I’ll give you an update from here tomorrow, kisses and good night loves. 

7 reaktioner på “BAR NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.