Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:48 | January 26, 2015

GRANOLA N’ EGG

janni-deler-breakfastIMG_1198 copyMy breakfast today in four different views haha!

Smaskig frulle imorse, granola och kokt ägg som jag saknat så mycket! Satt och åt i säkert 1,5 timme så nu är vi redo för en heldag i Tokyo. Vi har haft lite otur bara, Seppi (som filmar) åkte på någon magsjuka igår när vi kom fram och inatt fick vi ringa ambulansen då han bara blev värre… Lider med honom, stackaren!! Så glad över att vi har en vän här som är från Japan och pratar språket, hade varit ganska svårt att försöka förklara vad som var fel annars. Så första saken för idag är en sväng till sjukhuset och hälsa på honom innan vi går ut på stan, får hoppas på att han mår bättre snart. Ha en fin morgon, puss!

//Tasty breakfast this morning, granola and boiled egg that I’ve missed so much! I think we had breakfast for 1,5 hours so now we’re ready for a full on day in Tokyo. We’ve had some bad luck though, Seppi (the filmer) got some kind of stomach sickness when we arrived here so we had to call the ambulance during the night since he only felt worse… I really feel for him, poor guy!! So glad that we have a friend here who’s from Japan and speak the language, would’ve been pretty hard to tell them what’s wrong otherwise. So first up for today is heading to the hospital for a visit before we head to town, hopefully he will feel better soon. Have a nice morning, hugs!


13 kommentarer13 kommentarer om “GRANOLA N’ EGG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, va god frukost!! Asså älskar dina bilder!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Reply
 • åh ser så gott ut!

  Reply
 • Looks yummy!Have a lot of fun in TOKIO!

  Check out my last (very personal) post:
  Is Alessandro Michele the right person to be Creative Director of Gucci? A conspiracy against Giannini, a betrayal from her right hand & a positive change for the brand.

  http://mgluxurynews.com/posts/

  xxx M

  Reply
 • This looks so delish!

  http://www.kristjaana.com

  Reply
 • Vad använder du för olika träningsskor? Har du några att tipsa om? :)

  Reply
 • Väldigt blandat, men Saucony, Nike är de jag har flest av. :-) Kram!

  Reply
 • Du tar fantastiska bilder och eftersom vi bloggar själva så är
  Din blogg en stor inspiration för oss!!
  http://wlaukkanens.se

  Reply
 • Aww poor Seppi. I hope he’s feeling better already?

  Reply
 • He’s finally feeling better but not 100% yet… :-(

  Reply
 • Food looks delicious, I hope that you are having good time!

  http://tiasfashioncorner.blogspot.com/

  Reply
 • Kanske lite olämpligt, men allt jag tänker på när du skriver tur att ni hade med er en Japan är hur du och Jon annars hade fått oja er över magen, låtsasspy, härma diarré och kanske fejksvimma på slutet för att visa allvaret… Och kan inte sluta skratta. Eh. Hoppas han mår bättre nu ändå! Och att ni förlåter mig för mitt skrattande åt något som faktiskt inte alls är så kul egentligen… =/.

  Reply
 • Hahahahaha, ja det hade vi fått göra…. ;-) Tur att Yuki var med så han kunde berätta istället haha!

  Reply
 • Stackare! Vad jobbigt att bli sjuk :( Hoppas att han blir bättre snart.
  Maten såg väldigt god ut. Färska bär är svårt att slå :)

  Reply