SNOW SPLASH

janni-deler-snow-splashDSC_9765
janni-deler-snow-splashDSC_9766
janni-deler-snow-splashDSC_9767
janni-deler-snow-splashDSC_9768
janni-deler-snow-splashDSC_9772
janni-deler-snow-splashDSC_9773

A “fun” joke Oskar did to me today, over and out snow!

Hello from Tokyo! Vilket ställe!! Ska fota massor så ni får se, men först lite mer snöbilder… ;-) Idag tog vi bara några få åk för att få lite mer skidåkning i benen, så galet väder så det kändes dumt att strunta i det. Jon hade med sig kameran och skulle ta en fin bild med den blåa himlen i bakgrunden, trodde jag iallafall… Jag stod och såg glad ut och helt plötsligt var jag i ett moln av snö, trodde det var en lavin från ingenstans haha! Det var Oskar som hade bestämt att pranka mig med Jon, väldigt kul. Blöt på hela ryggen men glad ändå, fick ju åka solig skidåkning. Tack Xtravel för all hjälp där borta, otroligt härlig resa! Nu ska vi ta ett glas vin i baren här i Tokyo, älskar stället redan. PUSS! <3

//Hello from Tokyo! What a place!! Will take lots of pics so you’ll see, but first some more snow-pics… ;-) Today we just took a few runs to get some more skiing in our bodies, crazy weather so it felt bad not to ski. Jon brought the camera to take some nice pics with the blue sky in the background, or so I thought… I stood there and looked happy and all of a sudden I was in a cloud of snow, thought it was a avalanche from nowhere haha! It was Oskar who had planned to prank me with Jon, very funny. Totally wet on my back but still happy, I got to ski in a sunny weather. Thanks Xtravel for all the help over there, it’s been an incredible trip! Time for a glass of wine in the bar here in Tokyo, love this place already. HUGS! <3

15 reaktioner på “SNOW SPLASH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.