TOKYO

janni-deler-japanDSC_9932
janni-deler-japanDSC_9910
janni-deler-japanDSC_9964

Some snaps from our hectic day in tokyo!

Hej på er och förlåt för total frånvaro! Har inte hunnit sitta vid datorn en sekund och nu är det mitt i natten här. Vi har flängt runt på stan, shoppat lite och sen varit några svängar på sjukhuset. Därav min frånvaro, alltid jobbigt att ha en i gänget som ligger på sjukhuset så vi har försökt göra vårt bästa för att han ska känna att han har det bra. :-) Vi har ätit en fantastisk middag som jag ska visa er senare, sjungit karaoke och gått till en nattklubb. Så trött så jag ser i kors nu men ville bara kika in och önska er en bra kväll! Dags för lite sömn så vi orkar med morgondagen, och jag lovar lite bättre update här också! Puss och god natt <3

//Hey guys and sorry for my total absence today! Haven’t had any computer time all day and now it’s in the middle of the night here. We’ve been everywhere all day, done some shopping and some visits at the hospital. Hence my absence, always hard to have someone from the “team” staying at the hospital and we try our best to make him feel good over there. :-) We’ve had an amazing dinner that I will show you later on, we went for some karaoke and then a nightclub. So tired at the moment but I just wanted to see how you were doing and wish you all a good night, Time for some sleep so we have enough energy for tomorrow, I promise a better update from this place too. Kisses and good night <3

8 reaktioner på “TOKYO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.