BYE JAPAN

janni-deler-DSC_0110
janni-deler-mix-tokyoDSC_0141
janni-deler-DSC_0108

Time to leave this crazy place, gonna miss the view pretty much…

God morgon på er! Nu flyger vi tillbaka till Sverige efter några fantastiska dagar i Japan. Sista hotellet vi bodde på (Grand Hyatt Tokyo) var otroligt fint, kommer sakna att vakna upp till den här utsikten! Lång flygning idag, men vi kommer flyga ikapp tiden så landar i Sverige runt 18 ikväll. ;-) Ska bli skönt att vara hemma några dagar, ska faktiskt iväg på en riktigt rolig jobbresa redan nästa vecka men några dagar i Sverige hinner jag med. Bye Tokyo, arigato! <3

//Good morning guys! Now we’re flying back to Sweden after some amazing days in Japan. Last hotel we stayed at (Grand Hyatt Tokyo) was so beautiful, will miss to wake up to this view! Long flight today, but we will fly with time so we land in Sweden around 18 tonight. ;-) Will actually be nice to come home for a few days, I’m going on a super fun work-trip next week already but I have a few days in Sweden at least. Bye Tokyo, arigato! <3

11 reaktioner på “BYE JAPAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.