#BOUNCEBACK

janni-deler-bounce-balls-competitionDSC_0272
janni-deler-bounce-balls-competitionDSC_0273

Perfect snack, Bounce Energy Ball! Competition time!

De här bollarna brukar jag ofta köpa med mig när jag reser eller springer runt på stan hela dagarna, ett perfekt litet mellanmål som innehåller massa bra grejer. Ibland är det svårt att hålla en bra livsstil när man är på språng, därför är jag så glad att jag har hittat ett bra mellanmål som är lätt att ta med. Finns i så otroligt goda smaker också! Jag har som sagt tappat lite av min rutin när det kommer till träning, och många har haft nyårslöften som börjar avta. Det är ju inte hela världen, man kan alltid komma tillbaka till sina sunda vanor. Jag vill kunna ha min galna vardag men ändå äta och leva hälsosamt, det som motiverar mig mest är att jag vet hur mycket bättre jag och min kropp mår av det. Tillsammans med Bounce har jag nu en tävling som vi kallar #bounceback, för mig är det dags att “bounce back” till hälsosamma rutiner och träning så det kändes som en perfekt hashtag. :-) För att tävla och vinna behöver ni:

Lägga ut en ny bild på Instagram när du tränar, äter något nyttigt eller gör något hälsosamt och skriv med hashtagen #bounceback på bilden. 1:a pris är bounceballs och en PT-timme tillsammans med en tränare och mig! (hur kul!?). 2-5:e pris är massa goda bounceballs! Vinnarna dras efter 10 dagar så nu får ni bomba med bilder, ska bli så kul att se! Nu hjälps vi åt att motivera varandra! <3

 //These balls is something I often buy when I travel or run around town all day, a perfect snack with lots of good things in it. Sometimes it’s hard to keep a healthy lifestyle when you’re always on the go, and because of that I’m so glad I found a good snack that’s easy to bring. There’s so many good flavors too! As I’ve said I’ve lost some of my routine when it comes to training lately, and a lot of new years resolutions is getting “off”. It’s not a big deal, you can always get back to healthy routines. I want to keep my crazy lifestyle but still eat and live healthy, the thing that motivates me the most is how much better me and my body feels when I do it. Together with Bounce I now have a competition that we call #bounceback, for me it’s time to “bounce back” to healthy routines and training so it felt like a perfect hashtag. :-) To compete you need to:

Post a new picture on Instagram where you workout, eat something healthy or do something healthy and add the hashtag #bounceback in the picture. 1st price is bounceballs and a PT-session with a trainer and me! (how fun!?). 2-5th price is lots of tasty bounceballs! The winners will be chosen after 10 days so now it’s time to post tons of pics, can’t wait to see yours! Let’s help motivating each other! <3

13 reaktioner på “#BOUNCEBACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.