FIRE NIGHT

janni-deler-fire-nightDSC_0460

We had so much fun trying the get “the” picture!

Vi har haft en underbar dag, kan inte berätta allt vi har gjort eftersom jag måste hålla det hemligt ett tag till. Ni kommer få se allt snart. :-) Sol, bad, lite äventyr och avslutade med en afrikansk kväll vid brasan. Jag och Lisa satt där och så kände vi bara att det häär blir en fin bild… Vi tog en hel del bilder eftersom vi inte kunde hålla oss för skratt, hade en sjukt rolig fotostund som ni kanske ser haha! Internet här är bland det segaste jag varit med om, den här bilden tog typ 1,5 timme att få upp men vi ska försöka lösa mer internet imorgon. Hoppas på att kunna visa lite mer från det här stället då! Puss och sov gott! <3

//We’ve had an amazing day, can’t tell you all we’ve done since I need to keep it a secret for a while longer. You’ll see it all soon. :-) Sun, pool, some adventures and we finished it all with an african night by the fire. Me and Lisa sat there and just felt that this will be a niice picture… We took a bunch of them since we couldn’t stop laughing, had a super fun photo shoot as you may see haha! Internet is one of the slowest I’ve been using, this picture took me about 1,5 hour to upload but we will try to get more internet tomorrow. Want to show you some more from this place! Kisses and good night! <3

13 reaktioner på “FIRE NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.