PARADISE

janni-deler-cape-townDSC_0318
janni-deler-cape-townDSC_0316
janni-deler-cape-townDSC_0317 copy
janni-deler-5F4A9257
janni-deler-cape-townDSC_0320

Our crazy place in Cape Town, not it’s yoga time!

God morgon från paradiset! Det här huset är helt galet… Vi kom fram sent igårkväll, åt lite sushi och kollade in huset. Tyckte det var magiskt redan igårkväll men det var snäppet finare (hur det ens är möjligt) nu när det är ljust. Vet redan nu att jag inte vill åka härifrån, någonsin. ;-) Nu har vi precis ätit frukost efter yoga på stranden, tror nästan att jag drömmer. Ska lägga oss i solen en stund nu innan vi ska vidare på äventyr. Hörs snart, puss!

//Good morning from paradise! This house is insane… We arrived late last night, had some sushi and checked out the house. I thought it was magical last night but even nicer (if that’s even possible) now when it’s bright out. I already know I don’t want to leave, ever. ;-) Just had breakfast after yoga at the beach, I almost think I’m dreaming. Will get some sun now for a while before we’re going for some adventures. Talk soon, hugs!

21 reaktioner på “PARADISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.