DREAMY BREAKFAST

janni-deler-breakfast-capetownDSC_0331
janni-deler-breakfast-capetownDSC_0324
janni-deler-breakfast-capetownDSC_0334
janni-deler-breakfast-capetownDSC_0335
janni-deler-breakfast-capetownDSC_0343
janni-deler-breakfast-capetownDSC_0339

Our amazing breakfast in the villa, yoghurt, granola and lots of berries and toasts!

God morgon! Nu sitter jag och får håret fixat samtidigt som jag redigerar bilder och bloggar, multi tasking helt enkelt. ;-) Idag ska vi plåta Nelly’s vårkampanj, så vi gick upp supertidigt och ska iväg till lite olika ställen och fota. Ska bli så kul att se mer av Cape Town! Maten här har iallafall varit fantastisk, frukostälskare som jag är blev jag rätt så glad när jag vaknade upp till det här. Allt är så ljust och fräscht här så maten poppar fram ännu mer haha! Nu ska jag byta från hår till smink så borde lägga ner datorn, puss hjärtan! Ha en grym dag <3

//Good morning! Now I’m sitting and getting my hair done at the same time as I edit pictures and blog, called multi tasking. ;-) Today we’re shooting Nelly’s spring campaign, so we woke up super early and will go away to a few different locations to shoot. Will be super fun to see more of Cape Town! The food here have been fantastic so far, breakfast lover as I am I got so happy when I woke up to this. Everything is so bright and fresh here so the food pops even more haha! Time to swap from hair to make so I should put my computer down, hugs loves! Have an awesome day <3

13 reaktioner på “DREAMY BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.