ADVENTURE DAY

janni-deler-adventure-day-capetownDSC_0817
janni-deler-adventure-day-capetownDSC_0847
janni-deler-adventure-day-capetownDSC_0850
janni-deler-adventure-day-capetownDSC_0837
Early morning today, but now we’re done and going on to the next!

God morgon på er! För mig känns det som eftermiddag efter den här tidiga morgonen, man är inte så smart vid den tidpunkten vi gick upp. Trodde väckarklockan skämtade när den ringde haha! Vi har haft en skön dag iallafall, kan ju tyvärr inte berätta vad vi gjort men snart får ni se. :-) Nu ska vi hoppa in i bilen igen och åka vidare på nästa äventyr, blir en lång dag idag. Solen skiner så jag klagar inte, får försöka sova i bilen. Hörs snart, puss! <3

//Good morning guys! For me it feels like afternoon after this early morning, you’re not super smart that time of the day when we woke up. I thought my alarm clock was kidding with me when it went off haha! We’ve had a great day anyway, I can’t tell you what we’ve done unfortunately but you will see soon. :-) Time to jump back in the car again and go on to the next activity, this will be a long day. The sun is shining so I’m not complaining, will try to get some sleep in the car. Talk soon, hugs! <3

18 reaktioner på “ADVENTURE DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.