SUNSET DINNER

janni-deler-sunset-dinnerDSC_0601
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0598
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0770
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0764
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0783
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0788
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0794
janni-deler-sunset-dinnerDSC_0812

Our amazing dinner and sunset right outside, this place….

Känns som jag skryter varje gång jag säger något om det här stället, men det är verkligen inte meningen! Det är bara ett så fantastiskt ställe så jag tycker alla som får chansen borde åka hit, jag är kär i den här platsen. Idag åt vi en fantastisk middag precis vid solnedgången, himlen var bland det sjukaste jag sett! La precis upp en bild på Instagram (@jannid) där ni kan se, helt otrolig himmel. Vi åt en mozzarella-paj och lax med potatismos, nu dricker vi lite amarula och ska alldeles strax gå och lägga oss. Jag ska upp 03.15 imorgon och åka iväg på en grej, sömn är inget vi prioriterar de här dagarna tydligen haha! Men vi passar på att hinna med så mycket som möjligt, får sova när jag är hemma igen istället. ;-) Hoppas ni har en fin kväll, puss och god natt!

//Feels like I’m braging every time I say something about this place, but it’s really not my intention! It’s just a fantastic place so I think everyone who has the chance should go here, I’m in love with this place. Today we had an amazing dinner right by the sunset, the sky was one of the craziest thing I’ve seen! Just posted a pic on Instagram (@jannid) where you can see it, incredible sky. We had a mozzarella-pie and salmon with mashed potatoes, now we’re having some amarula and will soon go to bed. I’m waking up at 03,15 AM tomorrow to go away for a thing, sleeping is not really priority these days apparently haha! But we’re doing as many things as possible, will sleep when I’m back home instead. ;-) Hope you guys have a beautiful night, kisses and good night!

18 reaktioner på “SUNSET DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.