24HR TRAVEL

janni-deler-flight-dayDSC_1056
janni-deler-flight-dayDSC_1062
janni-deler-flight-dayDSC_1033

A full day of travel, just got back home!

Herregud vilken lång dag, vi har rest i totalt 24 timmar från dörr till dörr. Är faktiskt helt slut! Var en ganska jobbig resa med lite olika händelser och turbulens men nu är vi alla hemma säkert. :-) Hade en fyra timmars mellanlandning i Paris där jag försökte blogga men internet ville inte samarbeta så det fick bli nu. Det jag saknat är väl ett fungerande internet men annars längtar jag tillbaka. Nu ska jag gå och handla lite och sen ta tag i mailen som svämmar över, såååå skönt att va hemma….. ;-) Puss!

//Oh my what a long day, we’ve been traveling for 24hrs door to door. I’m actually totally done! Was a pretty tough trip with different happenings and turbulent but now all of us is home safe. :-) Had a four hour stop over in Paris and I tried to blog but the internet didn’t really collaborate with me so it had to wait til now. One thing I’ve missed is good internet but otherwise I long back there already. Now I will go and buy some groceries and then dig in to my mail which is overloaded, sooo nice to be back home….. ;-) Hugs! 

18 reaktioner på “24HR TRAVEL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.