ROSES

janni-deler-rosesDSC_1562
janni-deler-rosesDSC_1575-copy
janni-deler-rosesDSC_1566

Crazy bouquet of roses from my love, miss him so much…

God morgon hjärtan! Det här kom jag hem till igårkväll… Helt galen bukett med rosor från en galen pojkvän! <3 Det skulle ju såklart ha kommit fram på alla hjärtans dag men jag hann åka hemifrån så grannen fick ta hand om de under helgen. :-) Nu står de här och luktar gott, rosor är verkligen de häftigaste blommorna jag vet. Kommer pigga upp den här veckan när jag saknar min kille! Nu ska jag äntligen få gå på den efterlängtade ansiktsbehandlingen jag pratade om förra veckan, tjejen som skulle göra den blev sjuk så vi fick flytta fram det tills idag. Skönt sätt att starta en ny vecka på, efter det är det fullt ös! Puss, hörs sen!

//Good morning lovelies! I came home to this last night… A crazy bouquet of roses from a crazy boyfriend! <3 I was supposed to get it on valentines day but I left before they arrived so my neighbor watched them during the weekend. :-) Now I have them here and they smell so good, roses are for sure the coolest flower I know. Will make this week easier when I miss my love! Finally time for me to get the facial treatment I talked about last week, the girl was sick so we had to move it until today. Great way to start a new week, after that it’s full power! Hugs, talk soon!

14 reaktioner på “ROSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.