FILM DAY

janni-deler-shooting-dayDSC_1580
janni-deler-shooting-dayDSC_1576
janni-deler-shooting-dayDSC_1583
janni-deler-shooting-dayDSC_1592
janni-deler-shooting-dayDSC_1585

Some snaps from our day, a 10hr non stop (except for food…).

Vilken killer-day vi har haft! Vi började inspelningen tidigt imorse på Nobis Hotell, filmade massor och körde på tills alla höll på att svimma av hunger. Tog ett snabbt lunchstopp med grymma sallader och sen körde vi på igen, åkte till olika ställen osv. Vi höll på i 10 timmar med kanske 1 timmes paus… Galet men sjukt kul! Ganska konstigt när man tänker på det, filma en hel dag och sen klipps det ner till ca 3 min haha! När vi var klara så firade vi, klart det fanns lite semlor också. ;-) Nu är jag hemma, helt slut men riktigt nöjd över dagen. Filmade för Reve-app som jag jobbar med lite, kul att se att det går så bra för den. Det är den värd! Säger till när filmen är klar, då kommer ni nog förstå appen och vad jag använder den till. Time to sleep, hoppas ni har en mysig kväll och ätit någon semla (om man nu gillar det…). Puss!

//What a killer day we’ve had! We started the shooting early this morning at Nobis Hotel, shooted a lot and went on until everyone was about to faint from hunger. Took a quick lunch-stop with great salads and then on it again, went to different locations and so on. We did it for 10 hours and maybe 1 hour break in total… Crazy but so much fun! A bit weird when you think of it, shoot for a full on day and it gets cut down to about 3 min haha! When we were finished we celebrated, of course there was some “semlor” too. ;-) Now I’m back home, totally done but really glad for the day. Filmed for the Reve-app that I work with a bit, fun to see that it goes so well for it. It’s totally worth it! Will let you know when the movie is done, after that I think you will understand better what I use it for. Time to sleep, hope you guys have a cozy night. Hugs!

6 reaktioner på “FILM DAY”

 • antonia says:

  god how exhausting! and then just a salad to fill up in between on such a hard day hahah not much. and after that you couldnt even celebrate it with eating a samlor since you wrote earier that you dont like it hahahahhaah what a shiiiit :D :D hope you at least got yourself a big dinner after this looooooong day. uf. sleep tight

  • Janni says:

   Haha I know, but it was a filling salad with bulgur and stuff. But yes, I had a huuge dinner when I came home haha! Hugs <3

 • Netti says:

  Men vad spännande att få se filmen när den är klar :-)

 • ISA says:

  kan tänka mig att den där salladen satt fint :D så kul dag det låter som!!

 • Ellen says:

  Så roligt :D

 • Flaggskipet says:

  #poopvisit #mypoopgivesyoumoney #shittingmoney #mypoemforyou #haveaniceday

Leave a Reply

Your email address will not be published.