DENIM WORKSHOP

janni-deler-denim-workshopDSC_1597
janni-deler-denim-workshopDSC_1599
janni-deler-denim-workshopDSC_1596
janni-deler-denim-workshopDSC_1598
janni-deler-denim-workshopDSC_1605
janni-deler-denim-workshopDSC_1609

A superfun morning at River Island, customizing our own jeans! Find my pair here!

God morgon! Har haft en riktigt härlig morgon faktiskt, gick till River Island butiken där dom hade ett event. River Island är ju en av mina favoritbutiker så ville inte missa det. ;-) Bjöds på smarrig frukost och massa jeans-prat. I helgen och nästa helg kan man designa om sina jeans man köper helt gratis, man kan lägga till detaljer, slita de på olika ställen och massa kul. Jag hittade ett par grymma jeans, hann inte fixa dom just nu men ska klura på vad jag ska göra. Får fota de på också så ni ser, perfekta slitningen. Nu sitter jag och Lisa på kontoret och jobbar lite, så glad över att hon flyttat till Sthlm! Dags att jobba lite, puss!

//Good morning! I’ve had a great one actually, went to the River Island store for an event. River Island is one of my favorite stores so I didn’t want to miss is. ;-) We had tasty breakfast and lot of denim-talk. This weekend and the next you can customize the jeans you buy for free, you can add details, get them ripped and a lot of other things. I found a great pair of jeans, didn’t have time to fix them today but I will think of what to do. Will take some pics with them on so you can see, the perfect fit. Now I’m at the office with Lisa and getting some work done, so glad that she finally moved to Sthlm! Back to work, hugs!

7 reaktioner på “DENIM WORKSHOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.