#HEJAKALLA

janni-deler-oralb-hejakallaDSC_1613

Soon time for us to go to Falun to see the world ski championship!

Nu är det snart dags för oss att åka till Falun och kolla skid-VM. Ska faktiskt bli riktigt kul, jag är ju van med skid-tävlingar men har aldrig kollat på längdskidåkning. Vi ska dit tillsammans med Oral-B och heja på Charlotte Kalla, och tack vare Oral B får jag nu lotta ut en el-tandborste (Oral-B PRO 2500) med Kallas signatur. För att vinna den ska du motivera varför just du ska vinna! Behöver renare tänder, är lat, orkar inte borsta osv… ;-) Jag kan komma på 100 saker varför jag behöver en haha! Under skid-VM (18/2-1/3) har Oral B & Claes Ohlson 20% rabatt på tandborsten HÄR också. Lycka till babes! <3

//Soon time for us to go to Falun and see the ski championship. I’m actually really stoked about it, I’m pretty used to ski-competitions but I’ve never seen a cross country skiing race. We’re going there with Oral B to cheer for Charlotte Kalla, and thanks to them I’m giving out a power toothbrush. Unfortunately this is only for my swedish reader… :-( Will hook you guys up with another competition soon, just let me figure out something fun! ;-) Hugs babes! <3

Inlägget presenteras i samarbete med Oral B.

54 reaktioner på “#HEJAKALLA”

 • Lovisa says:

  Jag står nog iallafall minst en kvart framför spegeln morgon och kväll. Inte för att sminka mig eller något sånt, utan för att just fixa tänderna. Först måste jag stå och vispa runt med tandborsten i minst fem minuter, när det äntligen är klart sköljs det med flour och slutligen blir det att pilla bort alla matrester som fortfarande sitter fast. Om jag skulle vinna denna eltandborste från Oral B skulle min dryga tandrutin bli en aning roligare iallafall. Har man tandställning och vill bli fin, får man lida pin och samtidigt offra sin dyrbara tid. Hahah :)

 • Emma says:

  Din första anledning är precis varför jag behöver denna tandborsten, renare tänder! Det är svårt att nå överallt med tandborsten och när jag väl haft chans att prova en eltandborste så märker man att de blir renare efter den borstningen. Detta vill jag känna varje dag :) och att den är signad av Charlotte Kalla är så coolt!

 • Emmie says:

  Skulle så gärna vilja vinna denna tandborste till min sambo, hade varit perfekt då han älskar godis och får dyra tandläkarräkningar… Han är teknik-freak så detta hade nog varit den perfekta räddningen att ge honom och hålla tandtrollen borta :-) Tack för en bra blogg Janni ! Kram Emmie

 • Klara says:

  Det vackraste en människa kan bära är ett leende. Oavsett hur man ser ut, så är leendet alltid det vackraste och det bästa som finns. Min allra bästa kompis har världens finaste leende i mina ögon. Men på grund av hennes dåliga självförtroende och dumma, dumma tankar om att hennes tänder är fula/snea/gula osv, så ler hon aldrig så stort att hon visar tänderna. Jag kan känna att det inte riktigt blir samma ”kraft’ i leendet om man inte ler med hela ansiktet och visar upp sina fina tänder, och det skär i hjärtat att hon aldrig kan se sig själv i spegeln och inte känna sig fin. För hon är världens finaste, det bästa jag har verkligen. Jag tror och hoppas att en eltandborste från ett bra märke som Oral B skulle hjälpa henne. Köper man en riktigt bra tandkräm till så skulle tänderna bli vitare och redan då är man en bit på vägen, Kanske skulle hon våga visa upp sina fina tänder och bli mer säker på sig själv? Nu blev det väldigt långsökt och låter väldigt klyschigt, men det var min första tanke! :)

 • Nathalie Andorff says:

  :D

  – “a smile is the prettiest makeup you can wear”..
  – jeg sliter en vanlig tandbørste ut og tygger de i stykker for starter gjøre andre ting.
  – signaturen fra Kalla vil minne meg på min 50 % halvdel av familien min som er svensk og sånn jeg kom borti Jon Olsson så din blogg for et år siden og følger den hver dag.
  – el tandbørsten sier også ifra når du skal bytte side og ville passet meg perfekt!! :)
  – renere smil, renere munn, mindre sjanse for tannkjøttkreft..
  – ++++ ønsker meg det rett og slett masse ;)

  Nathalie

 • Julia says:

  Enda sedan jag var en mini har jag haft jättestora problem med mina tänder, jag har nämligen en tandsjukdom som gör att mina tänder mjölas i sönder så idag är jag 20 år och har redan två “låsas”tänder.. Men eltandborstar är tuuuusen gånger bättre än vanlig tandborste och min gamla börjar bli just gammal.. Därför hade jag önskat mig att vinna för att underlätta för min sjukdom lite och förhoppningsvis i framtiden slippa gå till tandläkaren stup i kvarten.

  Kram!!!

 • Lina says:

  Jag, en fattig student som går i skolan varje da’
  måste ju fina tänder ha.
  Bra betyg och och glada lärare är toppen
  med leende blir allt toppen.
  På festen mina tänder skall skina
  så jag till alla pojkar kan flina.
  Hemma sent och vill ej slarva
  med Oral B jag kan fortsätta garva.

  Tack för en superblogg!!

 • Johan Kjerrman says:

  Aldrig har jag haft problem med hål, men nu gör tandtrollen mål efter mål
  Å ack som jag har borrat och åt mig har tandläkaren morrat

  “Johan, borstar du inte dina tänder, då vet vi båda vad som händer”
  -Ja men att borsta gör min arm så öm, om jag ändå hade en tandborste med ström…

  /En armöm falubo

 • Lina says:

  Jag, en fattig student som går i skolan varje da’
  måste ju fina tänder ha.
  Bra betyg och och glada lärare är toppen
  men med leende kan jag leva loppen.
  På festen mina tänder skall skina
  så jag till alla pojkar kan flina.
  Hemma sent och vill ej slarva
  med Oral B jag kan fortsätta garva.
  Tack för en superblogg!!

 • Sofia says:

  För att jag alltid lyckas borsta för hårt med tandborsten och skadar mitt tandkött istället för att ta hand om mina tänder. Anledningen är att jag har en “vanlig” tandborste och tar i för hårt. En eltandborste skulle göra att jag kan undvika allt detta eftersom att rörelsen är mer skonsam. Puss o kram

 • Camilla says:

  Åååh!! Jag älskar färgen, den var fin. Jag behöver den för jag kan inte låta bli att ha vitlök i maten. Tzatsiki och guccamole är svårt att motstå!

 • Johanna says:

  I min familj är alla galan i längdskidor och speciellt i Charlotte Kalla. Jag har haft oturen att ärva dåliga tänder och hur mycket jag än borstar så får jag hål eller hål. En eltandborste med hennes autograft på kanske blir en bra anledning att borsta lite extra länge. Dessutom ska jag själv upp och åka Vasa loppet nu. Vitare/friskare tänder och snabbare i längdspåret är det som gäller.
  Kram Johanna

 • Agnes says:

  Morgon och kväll har jag använt manuell.. Nu vill jag bryta mitt gamla beteende, och skaffa mig ett vinnande leende. Jag har tröttnat på att borsta för egen maskin och behöver något som gör varje tand ren och fin!
  Jag har snart haft min tandställning i 2 år och ska snart få ta ut den och vad vore väl underbarare än att få ett vitt skinande leende nu när jag äntligen genomlidit desa år av smärta och skämmande. Genom denna OralB hoppas jag slippa sita för egen maskin! <3

 • Sofia Forsberg says:

  Hej!! Jag kan också komma på 100 saker varför just jag ska vinna en tandborste! Jag borstar tänderna typ 10 min när jag borstar, inte så bra för tänderna men jag har ett behov av att de ska bli rena då jag hade en del hål när jag var yngre. Just därför är en eltandborste guldvärd, är inte lika jobbigt att borsta med:)) Min nuvarande eltandborste har världens sämsta batteri (lite för gammal) så jag måste köpa en ny, men ingenting jag prioriterar då jag är student och har inte bästa ekonomin! Det var några anledningar till varför just jag ska vinna! ☺️ Nu är det bara att hålla tummarna

 • Anna Jansson says:

  Det bästa med en eltandborste är ju den extra stabilitetsträning du kan få. Stå på ett ben i en minut och sen byt till nästa. För enkelt? Blunda samtidigt. Eller böj lite lätt på benen. Bra för både vrister och knän med 4 minuters gratis stabilitetsträning per dag! Därför önskar jag (och mina knän) en eltandborste.

 • Lilian Le says:

  Jag och min pojkvän träffas nästan varje dag och något vi alltid gör tillsammans är just att borsta tänderna, både morgon och kväll. Han har en eltandborste men inte jag. Har ständigt frågat om jag skulle kunna få låna den (med en annan borste såklart), men nej, den är tydligen bara hans, och då har inte han någon han kan borsta med samtidigt. Om jag vann denna eltandborste skulle vi kunna borsta tillsammans, med en varsin durrande tandborste i munnen!
  Och du Janni, och även många andra, måste nog med om att det är roligare att uppleva något tillsammans med den man älskar!

 • Lilian Le says:

  Hålla med om*

 • sofia wikström says:

  Haha vet inte riktigt vart jag ska börja, men jag skulle verkligen behöva den där tandborsten ;)
  1. Jag stressar ihjäl mig pga 3 olika saker. Student heltid, jobbar alla lediga timmar och någonstans där i mellan sqeezar jag in tid med kärleken i mitt liv.
  2. Jobbar i klädbutik och känner mig aldrig fräsh i munnen när jag pratar med kunder så kan gå och bortsa tänderna var 10 min. Sjukt? ja.
  3. Vem hatar inte dålig andedräkt på morgonen? Denna kanske blir bättre om jag använder en el-tandborste istället. (bara ett plus för min killes skull).
  4. Pluggar till ambulans-ssk. Då måste man ju ha skinande rena tänder när man tar hand om patienterna!

  Kram Janni, och du komihåg en sak. När man stressar är det som absolut viktigast att bara fokusera på det som får en att le. tänk bort klumpen i magen och sträva efter endorfin-rus i kroppen istället!

 • Frida G says:

  Min pojkvän har brutit högerarmen under en vild skidsemester med hans grabbpolare. Pga detta lagar jag inte bara all mat, städar och far omkring, jag hjälper honom med tandborstningen också! Jag är i behov av en eltandborste som gör jobbet åt mig☺️ Det är verkligen sant dessutom, denna lilla tragiska historia!

 • Sofia says:

  Om jag skulle vinna skulle jag faktiskt inte behålla eltandborsten själv utan ge den till min älskade pojkvän. Alla vet vi för väl tandläkare som missbedömt och varit hårdhänta, men min kille har verkligen haft otur. Han har spolat fickor tre gånger pga visdomstand, lagat en tand som tandläkaren borrat ner i nerven, ska rotfylla och dra ut tre visdomständer inom några månader. Han har gått igenom så mycket smärta det senaste halvåret och jag känner mig så maktlös att inte kunna göra något åt smärtan. Jag tror att denna eltandborste skulle ge honom en nystart. Tack för en bra blogg!

 • Therese says:

  Jag behöver tandborsten eftersom att jag nyss blev av med min tandställning efter flera år och vad passar då inte bättre än att få de extra fina :) dessutom älskar jag längdskidor som jag tränar flera gånger i veckan och Kalla är min absoluta favorit! Btw jättefin blogg Janni (:

 • MALIN NILSSON says:

  Varför jag vill ha Charlotte Kallas signerade Oral-B:
  1. Glömmer alltid borta tänderna
  2. Fler kommer förmodligen prata med mig
  3. Vill slippa köpa tandblekning
  4. Jag vill verkligen ha en Oral-B tandborste

 • Isabell Rönnberg says:

  Jag behöver den för att min tandläkare tjatar på mig att jag inte kommer åt överallt med vanlig tandborste, men eftersom att jag är en fattig student så har jag inte råd med en eltandborste. Så därför skulle det vara guld värt att vinna denna. Ett galet stort plus är ju att den är signerad av Kalla, vilket skulle föra ett stort leende på mina läppar (och då vill man ju ha fina och fräscha tänder) ;)

 • Frida says:

  Jag skulle väldigt gärna vinna den här eltandborsten för att jag har aldrig någonsin haft en! Jag har alltid kört på en vanlig, tråkig tandborste. Om jag får vinna denna eltandborste blir inte bara jag och min tandläkare glada. Utan jag tror att mina tänder faktiskt hade blivit gladast och vem vill inte ha fina tänder om 100 år?! :D
  Varma Hälsningar Frida

 • Maja says:

  Jag skulle jättegärna vilja vinna tandborsten eftersom att jag i princip alltid haft fläckiga tänder och lite smått gula. Har inte haft så stort komplex för dem i mitt 16års långa liv tills jag fick se den i spegeln för ett tag sedan då de var fläckigare än vanligt. Har sedan dess hatat dem mer och mer och skulle göra allt för att få finare tänder. Har även under en lång period i mitt liv haft känsligt tandkött. Vet inte riktigt vad jag gör med det men när jag borstar tänderna brukar tandköttet börja blöda. Det kanske blir bättre med hjälp av en eltandborste?
  Sen älskar jag verkligen att åka skidor! Inte just långskidor, utan slalom, men en autograf från Kalla hade inte suttit fel med tanke på att hela familjen åker skidor :)

  Tack för att din blogg är så grym!

 • Gabriella says:

  Finns det något tråkigare än att borsta tänderna? Jag drar mig från att borsta tänderna för jag tycker det är så tråkigt. Tyvärr är det ju något man måste göra. TVÅ jäkla gånger per dag. Dessutom MINST två gånger enligt vissa. Jag ryser bara av tanken. Men fina och friska tänder är något jag vill ha. Så för att göra borstningen roligare har jag testat allt möjligt. Borstat tänderna på tid, tävlat mot mig själv, tittat på tv samtidigt. Visst det funkar, ett tag..Men så testade jag min väns eltandborste. Och vad jag skrattade, aldrig har tandborstning varit så roligt. Hela huvudet skakade och mina tänder har nog aldrig mått så bra! Jag vill vinna eltandborsten för att göra tandborstningen lite, läs mycket, roligare!

 • Eveliina says:

  Hej!

  Och tack för din underbara blogg <3 Vad roligt att du är med oral B och hejar på Kalla, skulle själv velat åka upp till Falun. Åker istället till finska lappland och Levi för att fira min systers 30 års dag och åka bräda. Ska bli riktigt skoj, har tenta pluggat en vecka nu.

  Min motivering varför just jag ska vinna. Jag har studerat till tandhygienist tidigare i två år och tredje året delar Oral B en tandborste till alla studenter. Jag trivdes sjukt bra med studierna men opererade min handled pga av en skada och tack vare den kunde inte jag fortsätta läsa vidare eftersom handleden inte skulle bli bra igen. Jag bytte utbildning och studerar nu till lärare i årskurs 4-6. Hade så gärna velat få den där tandborsten och sett så fram emot det, nu har det gått ett år och senast igår tänkte jag på den där tandborsten att skulle så varit värd att få den efter allt slit med skolan och klinik timmar på hygienist utbildningen. Och tack vare operationen måste jag byta utbildning och fick ingen tandborste :)

  Låter kanske lite knasigt, men så är det… I alla fall skulle bli sjukt glad att vinna den. Tror att skulle ställa den på en guld bricka i badrummet och fundera tillbaka till alla goda stunder från studie tiden som hygienist. Det var en jobbig period, men livet går vidare och man ska vara glad att vi i vårt land kan studera och byta inriktning och plugga vidare.

  Ha en super rolig dag <3 Hälsningar från Linköping!

 • Alicia says:

  Hej!!
  Jag är i sånt oerhört behov av en

 • Petra says:

  Jag har av någon anledning aldrig kunnat använda eltandborstar då jag tycker de kittlas något fruktansvärt och alltid börjar skratta när jag försöker borsta tänderna med dem. Just nu känns min vardag lite väl grå och tråkig dock, så jag är redo att göra ett nytt försök med eltandborsten och hoppas på en massa fnitter åtminstone varje morgon och kväll!

 • CarolineA says:

  Så klart vill jag vinna eltandborsten för att den rengör så mycket bättre än en vanlig tandborste.
  Men framförallt förtjänar jag att vinna en då jag för cirka två år sedan la ner mycket tid och Pengar på att köpa mig en eltandborste som jag blev väldigt nöjd med. Problemet var att så fort garantin gick ut så la också tandborsten av. Batteriet laddades inte, den hackade och det var inte längre något tryck i den. Sedan dess har jag kört på en vanlig tandborste för jag orkar inte hitta den perfekta eltandborsten. Plus att jag inte har råd med en för tillfället. :-(

 • Sara says:

  Har i hela mitt liv fått höra “Äsch det går lika bra med en vanlig tandborste”, men nej? Vem orkar stå i 2,5 minut och borsta tänderna när en eltandborste kan göra det åt en. När man som student lagt all energi på plugg, och sen verkligen pressat ut den sista energin för att laga mat, det är då man inser “Jag orkar inte ens lyfta mina armar för att borsta tänderna”. Så denna eltandborste hade inte bara gjort mina tänder rena och fina. Den hade även hjälpt mig med mitt studieresultat genom att spara mig en massa energi. Och om en eltandborste kan göra det? Ja det är ju helt perfekt.
  Sen är det ju väldigt tråkigt att borsta tänderna också, och det kan nog vi alla hålla med om.

 • Anna says:

  Hej Janni! Jag vill inte ha tandborsten men vill ge den till min syster som hade tänkt kommentera här för att hon verkligen vill ha en men ångrade sig för hon trodde det var hopplöst! Hoppas det blir bättre med stressen, lyssna inte så mycket på vad andra säger för alla kopplar av olika utan koppla av på ditt sätt, min avkoppling är att fönstershoppa medan min pojkvän tycker att det är jobbigt och stressande. Puss xx

 • Elisabeth says:

  renare tänder är prio nr 1. Just nu har jag problem med en inflammation i armen som gör ont vad jag än gör (yrkesskada). Att borta tänderna är en plåga då det gör så ont i armen, men måste likväl göras. Kanske skulle en el-tandborste göra susen så min onda arm får vila. Fattar mig kort då det även är problem att skriva på datorn….

 • Johanna says:

  Jag skulle vilja vinna eltandborsten för att ett leende är det finaste man kan bära och med ett extra fint och fräscht leende skulle jag känna mig oövervinnerlig!

 • Andrea says:

  Hej Janni!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna eftersom jag precis har skaffat tandställning och det är inte det lättaste att borsta tänderna. Det tar otroligt lång tid med alla tandrensare och tandborstar i olika tjocklekar. Det skulle bli så mycket enklare med en eltandborste!
  Hoppas du får en bra dag! Kram

 • Johanna says:

  Hej Janni!

  Jag skulle verkligen bli jätteglad över att vinna just den här tävlingen. Mina tänder har varit rätt gula så länge jag kan minnas då jag alltid har haft dålig emalj (får lätt missfärgningar). Eftersom jag har så dålig emalj vill ingen göra tandblekning på mig, så det som egentligen “hjälper” är att borsta ordentligt. Men du vet ju hur det är, alltid har man inte den tiden att göra det så noggrant som man (speciellt jag) skulle behöva. Jag är nu student så en riktigt grym eltandborste som denna är ingen prio. Egentligen kanske det är ett rätt fjuttigt problem (lite gula tänder) men om det är något som jag har komplex för är just det, och hindrar mig ibland från att le ordentligt. Jag tror du fattar :-)
  Kram på dig och tack för en otroligt inspirerande, samtidigt jordnära blogg.

 • Elin jonsson says:

  Hej janni. Jag har länge velat ha en sån där bra el tandborste eftersom jag har väldigt dåliga tänder på grund av att jag hade mycket hål i tänderna som barn. Jag försöker motverka dom med en el tandborste jag har just nu men den är inte alls lika förebyggande mot hål som denna är. Snälla janni ,haha. Kram

 • Elin says:

  Hej Janni!
  Jag blev misshandlad i skolan för ett tag sen och en kille slog ut två framtänder på mig. Dom trycktes ju tillbaka såklart men jag lever med fula ärr och smärta efter detta. Detta har lett till att det känns jobbigt att öppna munnen, le på bilder och så. En tandborde tar såklart inte bort det psykiska men jag inbillar mig att jag med lite finare tänder skulle ha lättare att le och vara glad igen :) kram

 • Emilia says:

  Renare tänder. Jag behöver en tandborste där jag kan komma åt alla områden eftersom jag har tandställning som hindrar och förlänger tiden på morgonen och kvällen som är väldigt frustrerande för mig. Med en eltandborste skulle jag komma åt mellan tänderna, runt om ”brickorna”, ja, överallt helt enkelt! Därför vill jag vinna just den här eltandborsten. :)

 • Amanda says:

  Min sambo kommer från en tandläkarfamilj. Att borsta tänderna med honom varje dag får mig att inse hur slarvig jag är självv och han skojar ofta med det. Han använder tandgrejer jag inte ens visste fanns och det vore så otroligt roligt att dra upp en sådan där tandborste en kväll. Han skulle skratta, och sedan aldrig nämna något om mina rutiner igen. Och jag skulle få in en bättre vana med tandborstningen med en eltandborste- har faktiskt aldrig testat någon!

 • Clara says:

  För att jag är lat som en jävla häst!
  Haha mina tänder kommer typ snart vittra sönder känns det som, med ny tandblrste kanske jag finner det roligare och lättare att borsta tänderna :) kram kram

 • Ebba Enander says:

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag verkligen har komplex över mina tänder och jag känner mig ofräsch där. Detta skulle verkligen vara en bra början då jag kollat in denna tandborsten länge
  Kram

 • Tess says:

  Jag skulle vilja vinna den för att ge den vidare till min mamma. Hon har haft otur med med sina tänder det senaste året och jag vet att detta skulle glädja henne mycket! Dessutom är Kalla en favo i familjen!

 • Lina says:

  Hittills har jag haft tur med mina tänder. De har varit vita och jag har inte haft hål så ofta. Men på senare tid har det börjat ila i tänderna och jag tror att jag håller på att få hål på flera ställen, bland annat i en visdomstand som jag har svårt att nå att borsta. Att få den här eltandborsten skulle hjälpa mig och vara jättebra då den gör rent mycket bättre än en vanlig tandborste. Och Charlotte Kalla är ju bara för grym! Vad skulle inte vara roligare än att få en tandborste med hennes autograf? Nytta och nöje i samma present! Kram

 • Lejla Mujakovic says:

  Hej! Tack för en underbar blogg och en grym tävling som inte hade kunnat passa bättre! Det är nämligen så att jag har varit stamkund hos tandläkaren de senaste två åren för att jag har haft en tandställning, men nu i veckan ska den bort! Det hade vart så kul att inviga mitt nya leende med en av de grymmaste borstarna på marknaden så att det blir ännu finare än vad de redan kommer vara. Återigen tack för en väldigt läglig och grym tävling och tack för en super inspirerande blogg!
  Kram Lejla Mujakovic

 • Linn says:

  Hur perfekt är inte denna för min otroligt lata flickvän!? “Alla vet ju att det räcker att borsta 1 minut” eller “Om jag borstade noga igårkväll behöver jag inte vara lika nogrann nu på morgonen”, Detta får jag ofta höra när vi står och borstar våra tänder! Men förutom att hon är lat så är hon även ett riktigt Kalla-fan! Ibland har jag mina funderingar om hon inte skulle vilja ha ett förhållande med Kallas skidåkar-skills istället för mig haha! ;)

  Nej men skämt o sido, så hade jag blivit otroligt glad om jag hade haft chansen att ge denna drömpresenten till min flickvän som jag fått kämpa mycket för, för att bli accepterad med.
  Kramar, och ha hälsan med dig! /Linn, [email protected]

 • Jenni says:

  Hej Janni!
  Jag hade fina tänder när jag var yngre men så fick jag en inflammation i en av mina tänder där bak i munnen och fick ta bort den. Det var en hemsk “operation” och tandläkaren råkade klyva tanden på mitten och fick sen gräva loss resten. Efter detta började mina tänder flytta sig lite hur som helst och tillslut så var tänderna lite överallt. Efter mycket tandläkarskräck fick jag tillslut en tandställning, men också dra ut 8 tänderna till för att kunna få tänderna på plats. Det har varit en lång resa för mig och mycket mobbning kring detta. Nu har jag fått väldigt fina tänder och kan äntligen sluta gömma mig bakom mina händer. Jag började röka för några år sedan och bestämde mig för 5 månader sedan att sluta och det har jag nu gjort. Jag har gjort en tandblekning efter detta men för att kunna bibehålla mina fina tänder skulle jag så gärna vilja ha en bra tandborste. Jag har testat allt från mjuka till hårda och inte hittat någon som är bra och kommer åt på rätt ställen. Vore så himla roligt om jag kunde få vinna denna.

  Bästa hälsningar!
  Jenni

 • Elin Kristenson says:

  Hej Janni! Jag är 18 år gammal och går sista året på gymnasiet. Under 3,5 år har jag haft tandställning, från början skulle jag bara ha den i 1,5 år men fler och fler “hinder” dök upp och nu sitter jag här med ca 2,5 månad kvar till studentbal och fortfarande med tandställningen kvar i munnen. Jag har mått otroligt dåligt pga min tandställning, blivit retad och knappt velat skratta inför folk för att jag hatat den så mycket. Men om allt går som planerat så kommer jag få ta ut min tandställning i april, ca en månad innan min studentbal. Så vad passar bättre att vinna då om inte en superbra tandborste så jag kan ta hand om mina tänder och äntligen kunna skratta framför folk ich stolt visa upp mitt vackra leende :D kram och tack för en bra blogg!!

 • Erica winnhed says:

  Hejsvej!
  En fattig student som länge trånat efter just en sådan här tandborste och jag vet inte hur många gånger min tandläkare har rekommenderat mig att köpa jusst denna. Skulle vara kul att vid nästa tankläkar besök kunna berätta att jag tillochmed vunnit en

 • Fia says:

  Hej!
  Jag kan inte komma på 100 anledningar till varför jag behöver en eltandborste men jag kan komma på en. Jag kommer att ha träningsvärk från månen på söndag när jag är klar med helgens mål. Jag åker till Mora nu i helgen för att för första gången i mitt liv åka tjejvasan. Jag kan garantera att jag inte är någon van skidåkare. Har åkt utför ett par gånger men när det kommer till längd är jag en nybörjare. Totalt har jag åkt max 1,5 mil i hela mitt liv och jag är 27 år. Det skulle vara en oerhört kul grej att få äran att vinna en tandborste med Charlotte Kallas autograf som ett minne. Jag har suttit som klistrad framför TVn och följt henne nu under VM i Falun och jag hoppas att jag på något vänster kan ha snappat upp lite hur man ska se ut i spåret. Jag tror dock att jag mest kommer att likna en ranglig struts:)

 • Gime says:

  För mindre än 1år sen tog jag bort min tandställning. Den lämnade bland annat efter sig massa gula fläckar som jag gjort allt till för att motverka, men utan resultat. Har blivit tipsad att eltandborste kan hjälpa, så provar lyckan här isf! :) Och ja… gult är fult

 • Emilia says:

  Varje gång jag har varit hos tandläkaren de senaste 5 åren har han tyckt att jag borde skaffa en eltandborste. Jag har alltid småhål mellan tänderna vilket han förklarar beror på att jag inte kommer åt överallt. Jag har alltid varit för fäst vid min “vanliga” tandborste som alltid blir söndertuggad, därav har jag inte skaffat mig någon eltandborste, men det kanske börjar bli dags nu ;)

 • Zaidaa says:

  Haha, jag har också hundra anledningar! Student, dåligt med pengar, vill ha fina rena tänder, min eltandborste som jag fick i födelsedagspresent för mååånga år sedan sjunger på sista versen (bästa födelsedagspresenten för övrigt, men är man galen i munhälsa så är man). Men den största anledningen är att jag är helt frälst i tandvård, jag kör på ALLT man kan tänka sig. Ingen vinst skulle göra mig gladare än att få vinna just tandborsten, haha! :)

 • Erika says:

  Åh, jag skulle vilja vinna en till min man! Han har tidigare haft problem med en tand som fick rotfyllas, som han fick väldigt ont i för ett tag sen igen. Det slutade med att tandläkaren tog bort hela tanden, och mer eller mindre hintade om att det nog vore lika bra att ha en glugg, snarare än att sätta in en ny tand. Gluggen är så pass långt in i munnen så det syns knappt alls, men jag lider ändå med honom för detta! Han fyllde nyss 40, så lägg till lite ålderskris på det, haha :) En ny fräsch tandborste skulle alltså sitta helt perfekt tror jag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.