NEED IT

janni-deler-morning-fire_DSC8510

Really need some peace and calm soon…

Har haft en mysig och bra kväll! Var först iväg på ett event och sen tog jag en kaffe med bästa Jossan. Pratade om allt och lite till, hon är bra den där tjejen. Jag har känt mig så sjukt stressad senaste tiden, glömt bort saker, inte haft nån struktur och bara gasat på. Kanske svårt för er att se men det är en hel del jobb bakom bloggen som ni inte får se. Jag vill ju göra allt och lite till och har bara kört på. Senaste dagarna har jag börjat må illa när jag äter men slängt i mig mat iallafall, tills igår när det började kännas som jag fick halsbränna. Vet inte om jag börjar få magsår eller om det är min kropp som säger ifrån på något sätt, måste börja varva ner och prioritera. Jag har så mycket på gång och mycket i mitt lilla huvud som jag vill göra. Känner mig stressad över att inte hinna med allt, umgås med min älskling, familj och vänner, göra grymma blogginlägg som ska vara roliga och bra innehåll, hitta roliga samarbeten som både jag och ni gillar, ha en tom mail-inkorg när jag går och lägger mig och ja, listan kan göras lång. Sen ska jag hinna träna också, för det är något jag älskar. Eftersom Jon inte bor i Sverige så måste någon av oss resa för att ses, vilket jag blir stressad över för jag inte hinner. Som ni förstår så känner jag en sjuk stress över allt just nu, vilket inte är kul och kroppen inte pallar. Men jag älskar ju det jag gör, vilket gör det ännu svårare för det är inget jobbigt jag måste göra. Lite annorlunda inlägg men jag behövde få ur mig det, inte så ofta jag pratar om sånt här men så känner jag just nu. Ska ta en riktigt lugn helg, försöka planera och bara mysa hela helgen. Tror jag behöver sätta en plan på allt och skaffa mig “normala” arbetstider och inte kolla mailen så fort det plingar. Babbel deluxe på mig idag, men nu vet ni att det inte alltid är superenkelt i livet för mig heller. Jag vet att några av er säkert tänker att jag inte har något att klaga på som får resa och “fika” hela dagarna, men det är inte hela sanningen. Just so you know. Ska faktiskt gå och lägga mig nu och från och med imorgon är det jag som börjar slappna av. Vet inte hur ännu men jag jobbar på en plan! ;-) Tips mottages mer än gärna! Puss på er, hoppas ni har en fin kväll!

//I’ve had a cozy and great night! First I went to an event and then had a coffee with Jossan. Talked about everything and some more, she’s just great. I’ve been feeling so insanely stressed lately, forgotten about things, no structure and just all in. Maybe hard for you to understand but there’s a lot of work behind the blog that I never show you. I want to do everything and a bit more and just been going full gas. The last couple of days I’ve been starting to feel sick when I eat but I just eat it quickly anyway, until yesterday when I started to feel like my throat is on fire. Don’t know if I’m about to get stomach ulcer or if it’s just my body that tells me to take it easy some how, need to start taking it easy sometimes and prioritize. I have so much going on and in my little head that I want to do. Feeling stressed about not having the time to do it all, spend time with my love, family and friends, make great blog posts with good and fun content, find fun collaborations that both you guys and I will like, have an empty mail-inbox before I go to sleep and well, the list just goes on. Also have time to workout, since it’s something I love. Since Jon doesn’t live in Sweden someone of us have to travel to see each other, which stresses me out because I can’t find the time for it. But I love what I do, which just makes it even harder since it’s not boring stuff I have to do. A pretty unusual post from me but I needed to get it out of my system, not so often I talk about these things but this is exactly how I feel right now. This weekend I will just have a calm one, try to plan and just chill all weekend. Think I need to set a plan for everything and get some kind of “normal” working hours and not check my mail as soon as it beeps. Talking deluxe from me today, but now you know life isn’t always super easy for me either. I’m sure some of you think that I have nothing to complain about since I get to travel and just have coffee all day, but that’s not the entire truth. Just so you know.  Actually going to bed now and starting tomorrow with more relaxing.  Don’t know how yet but I’m working on a plan for it! ;-) Any tips is more than welcome! Hugs sweethearts, hope you guys have a cozy night!

49 reaktioner på “NEED IT”

 • Liza says:

  Hej!
  Har läst din blogg sedan starten och tycker du är toppen!
  Jag förstår precis hur du känner, man ska tillfredsställa alla – vara en bra kompis, flickvän, dotter, syster, anställd osv osv. Men jag tror att det är höga krav man sätter på sig själv. Jag är inte egen företagare, utan jag pluggar och extrajobbar vid sidan av, men kan ändå känna och förstå den stressen att jämt behöva prestera. Vad jag tycker fungerar bra är att bestämma sig, och inte ha ångest över det val man valde bort, t ex “Imorgon jobbar jag mellan 08-16, och sen tränar jag 16-17, och sen träffar jag en kompis” (typ). Och så följer du det, sen vad jobb innebär för dig vet jag inte, du kanske gillar att slänga in blogginlägg på kvällen ändå? Men att inte kolla kalendern och mailen varannan minut är också en bra idé. Det är en väldigt hög stressfaktor… :-)

  Man kan inte vara bäst jämt, om någon mailar dig så kan denna person faktiskt vänta en dag eller två. Det är inte hela världen!
  Hoppas du kan känna dig lugnare snart, kram!

 • Maria says:

  Hi Janni, this was really nice and honest post from you. I have also boyfriend who lives abroad (Norway) and one of us still have to travel , so I know what are u speaking about. Sometimes it’s really hard especially with making it work with jobs etc. I feel stressed too but some yoga and relax always help. Fingers crossed for you to feel more rested and healthy very soon ;) Hugs from Slovakia

 • Veronika D. says:

  Sweetheart, the only thing I can say is to REST, please! I love when you update your blog daily but when I read for what prices it is, I felt pretty selfish. Readers have to respect YOUR time. So live, breathe, workout! Write it into your diary (at least one hour a day) a named it as a meeting but with yourself. I do it since last year. I love/live healthy lifestyle but I always wanted to make everyones happy besides me. And it caused oxygen stress. So, Janni, do what you love to do but don’t forget to appreciate your health. We (readers) want you to be happy :* Even though it looks like we just need more posts – NOT true. Quality before quantity – happy Janni, happy readers :)

  • Anna says:

   so true ! i agree with veronika 100% . take yourself first and don’t stress yourself about things , that are not so important . of course is it nice if we can read a new post 3 times a day , but if you suffer under that presure it’s totally not worth it ! we continue following you , no matter if it’s one or five posts a day :) get well soon darling , we love you anyway :*

 • antonia says:

  first of all the most important is that your health always comes first. keep that in mind. because once you are sick you wont able to do anything and loose even more time and get more stressed and so on. and not only because of that but because to stay healthy is just super important. SO always to what is the best for you.
  i would recommend you to plan the days a bit more, you dont need to get eerything done in one day!!! and make so specific time for your mail inbox.

  -learn how to say no to things. Seriously, it sounds terrible…but just say no. we used to say yes to ev-ery-thing on the planet. Event to attend even though you’ve had a full day of meetings? Count me in! Start saying no, only go and do things that you absolutely love and want to do- and that you have time for!

  -Make lists and keep a paper calendar. maybe keep a notepad on the nightstand and every night before going to sleep, write out things that you want to get done the next day in order of importance. you you can then go to bed with a clear head and are also not worried that you might forget something the next day. keep a calendar, it will lower your stress level.

  -Have a time and a place for social media (and do the same for email). … For example, although you post on instagram during the day, you don’t actually check your whole feed (other people’s photos) until your on the couch relaxing at night. Do you know how much time you waste on social media? also yoz get the most work done if you shut down your email for a few hours each day. for example set an hour each morning to go through the inbox respond to important emails and then you do the same on afternoons and thats it all what comes in after it you will respond to in the next morning.

  -Find a time to go to the gym, it allows you to energize for the day and clear your head.

  -Prioritize what is important, enough said!!!!!

  -If you are feeling overwhelmed, turn everything off for 15 minutes and make yourself and go for a walk. Plus, make sure you are breathing… it sounds so silly but deep breaths can do wonders.

 • Anna & Lisa says:

  Health comes first !!! And maybe you also need a little love from Jon :-)

  Hope you’ll feel better soon!! Rest, rest, rest!!

  All the best Janni!!! Xx

 • Anna Lyhs says:

  Sätt upp mailen så att viktiga business mail går till en folder, Jon till en folder

 • Lenka says:

  Dear Janni,
  I´m from Slovakia and I really love your blog! Your style is amazing, you write great articles and whenever I visit your blog is full of interesting and inspiring things. But you must know that health and family must come first. If you feel that you need peace, rest and sleep, do it. Readers will understand. When you’re well rested and relaxed, you will feel better and it will also see on your blog.
  Hugs! :)

 • frida says:

  Måste börja med att säga att jag tycker det är superhärligt av dig att dela med dig av det här. Det är alltid en skön känsla när man vet att man inte är ensam om tuffa saker i livet. Även om jag fullständigt älskar din blogg annars också! Jag känner iallafall igen mig i mycket av stressen, man vill hinna med allting helt enkelt. Men ibland måste man låta kroppen och sitt huvud återhämta sig, kanske inte göra något alls någon dag ibland! Även om stressen kommer från saker man älskar att göra. Annars blir det nästan som att huvudet blir fullt och inte ens dem sakerna man älskar kan man ta till sig och känna längre, allt bara springer iväg. Sen reagerar ju kroppen himla dåligt också. Hoppas verkligen du lyckas hitta ett bra sätt att hantera allt och mår mycket bättre snart! Kram

 • Malin says:

  Hej fina du! Jag har också sjukt stressig vardag och en pojkvän i USA men försöker strukturera upp dagen så jag lägger jobb mellan en viss tid och när det är klart lägger jag bort allt sånt. Det är så otroligt viktigt att få slappna av också och om det är svårt att tillåta sig så se det som ett måste också. För det är det faktiskt. Återhämtning är A och O i allt och viktigt att ta sig tid till.

  Kram!

 • C says:

  hej!
  Förstår verkligen känslas av stress som du pratar om. Att planera och skriva ner scheman av vad som ska göras och när är nog en av de bästa sätten att slippa stress. Sen gäller det att lära sig att stänga av ibland och inte tänka på allt som ska göras. Träna, sova och äta är ju extremt viktigt och då måste man hitta ett sätt att slappna av och tänka på annat. Genom meditation kanske? Att träffa nära och kära är ju ett bra sätt att komma på andra tankar! Jag läser ganska många bloggar och tycker att din blogg är en av de absolut bästa som finns. Så även när du känner dig stressad över bloggen så lita på att du gör ett jättebra jobb!! Hoppas det löser sig, kram:)

 • Fabienne says:

  Dear janni. I dont know how ur mornings look like but i would suggest to not open ur laptop/check ur phone until you have eaten breakfast, take the first hour in the morning for yourself. Breakfast maybe some yoga. And after you feel “awake” open ur laptop/check ur phone. Answering e-mails while eating breakfast or browsing through social media gives you a more hectical start into the day. Start relaxed into the day.

  Maybe also take a full day off from blogging. Sundays f.e. To end the weekend nicely and without thinking about posts/taking photos. Ur readers will understand and u have 6 more days to inspire us.

  Working out always helps me to switch off my mind for an hour or two. Take this time for you and your body. And forget about the rest

  You always say you dont like to be alone. But for me its the nicest thing sometimes. Just me-time. I need it. Maybe you should take an evening per week only for yourself. To relax, to think about stuff, to just sit in front of the couch and what series or a good movie with some candy or a glass of wine.

  I wish you the best of help, take care of yourself!!!

  Big hug

 • Maiki Awe says:

  Hey Janni,
  I think its great that you are so honest! I follow your blog since the very beginnings (on devote) and I´ve been wondering what was going on with you the last days / weeks because they just did not seem as great as usually! First of all: Don’t worry, its normal that you are having an exhausted time from time to time. And to your question: I recommend you the book “Change your Life in 7 days” which will help you finding the key points of what is important and what really matters for you, it will distill your life on the key points which are very personal and different for everyone. Do sports at least every second day – that will give you lots of energy!
  another really good book is ” the seven habits of highly effective people”- it gives you a great structure if you feel like having too much to do every day!
  I hope you get well soon, hugs from germany and all the best wishes!

  • Maiki Awe says:

   and if you are well until march and you are in marbella by accident, let me know! the invitation still stands :)

 • Blondiepauline says:

  Hi Jannid, we are all human and you have right to feel stressed and not 100% happy all the time even though you would like to. No one will hate you if you don’t upload that many posts from now because your health and life-balance are at first place. Make some priorities and take some days off to realise everything and stop for a while and take a rest. And don’t feel stressed about being stressed :)) everything is gonna be allright :)

 • Maaike says:

  Just take it easy for a while, girl :-) If you need to post a little less, no one will hate you for it! The same thing counts for workouts, sometimes you just have to rest for some weeks.. Maybe you should take a day off from everything, just you, your PJ’s and food, and maybe your BF if he has the time for it, hihi. Hope you feel better soon, wishing you all the best! Hugs <3

 • Elin says:

  ät tips är att köpa omeperazol som finns på apotek, de brukar lindra besvären endel när man känner sig stressad med halsbränna, illamående vid mat osv! Kanske inget supertips mot att stressa mindre men ett tips för att slippa må dåligt! Kram

 • Dani says:

  Dear Janni,

  Thank your for your honest post. I totally understand you. I’m in a similar situation as you are. Got an amazing new job with a really exciting project and I’m working late hours every day, even get up at night to answer emails when I wake up because I remember I forgot something or feel bad and also take that with me on the weekend. After some time keeping up with this stressful situation, my body started to react. I felt sick in the morning, forgot to eat, didn’t sleep enough. And then I had to say: STOP. I can’t.so everything and need to focus on myself. I started running again, eat properly and at regular times, tried to sleep more hours. I’m still not perfect at it but I know I need it. So take you time off once in a while and take a step back. That is what really is important. And spend quality time with friends and familly! Hugs!

 • Hej fina ❤️
  För det första så vill jag bara säga. BRA, att du vågar släppa på känslorna och tala om för dina läsare att ditt liv inte alltid är en dans på rosor. Det är viktigt att även dom får veta hur mycket mer som ligger bakom alla dina gryma uppdateringar och resor.
  Men för det andra och egentligen bör detta vara nr 1 på min lilla lista till dig..
  Snälla ta de lugnt, jag gick in i väggen i oktober och är fortfarande sjukskriven. Och det är inte roligt. Kan bara tänka mig hur mycket du har i ditt huvud. Jag har ändå inte ens hälften utav alla dina upptåg.
  Tänk på dig själv, ingen tackar dig när du inte orkar mer. Jag pratar som sagt av egen erfarenhet. Och detta kan drabba precis vem som helst. Tro mig, du vill inte kollapsa, och somna med panikångest varje kväll. Så ta de lugnt och tänk på ditt bästa. miss you going ❤️ Kram från Göteborg

 • Louise says:

  Hej Janni! Vill bara säga att du rockar och din blogg är grym. Du är en stor inspiration och din karriär verkar bara gå rakt upp. Men inget annat är viktigare än att du mår bra själv och sätter din hälsa först. Våga dra i handbromsen och dra ner lite på tempot. Det finns så mycket saker som är viktigt i livet och det är inte värt den stressen och ohälsan. Jag hoppas du mår bättre snart och hittar en balans i det du gör. Stor kram <3

 • Nea says:

  Hej Janni!
  Vet precis vad du skriver om, med stress, krav på att alltid vilja räcka till, glömma bort saker (hela tiden), viljan göra allt och lite till och (som sagt) listan kan göras lång på allt som finns uppe i huvudet! För mig blev det till slut en krasch då (precis som för dig) kroppen sa ifrån, och sedan dess har jag fått ordna upp min vardag, vilket jag nu är tacksam för. Att leva under ständig stress klarar ingen, oavsett hur kul eller hur många måsten det finns.
  Jag tänkte ge dig en liten lista på saker som har fått mig att må mycket, mycket bättre och även att orka med allt kul jag vill göra utan att känna stress, hoppas den kommer till hjälp!:)

  1) för det första: Som du skrev, lyssna på kroppen! Huvudet kan ljuga men inte kroppen, så fort du känner dig det minsta för stressad eller pressad, varva ner och släpp det du håller på med (om det går såklart).

  2) Gör mer av det du mår bra av! Det man mår bra av får en att slappna av. Och även om du mår bra av en viss sak så kanske det inte är det bästa för dig just nu, utan kanske funkar bättre lite senare.

  3) Allt du vill göra kommer du att hinna med! Men kanske inte idag eller nästa vecka. Rada upp dina “måsten”, som en slags punktlista, och tillåt dig bara att tänka och göra dem i ordning. Som sagt, struktur i vardagen är bra;)

  4) Ta dag för dag , även om jag vet att du säkert måste ha en del framförhålling i ditt liv, så kanske allt inte behöver planeras eller göras färdigt på samma dag?

  5) Kom ihåg att man får strunta i saker eller hoppa över dem, även om man vill göra dem så kanske inte kroppen vill det.

  6) Vänner, familj, pojkvänner osv kommer alltid att finnas där och vilja ditt bästa, oavsett om du inte hinner, orkar eller kan träffa dem just den där dagen. Ibland måste man sätta sig själv och sin kropp i första hand!

  7) Något av det som funkade bäst för mig var faktiskt att dra ner på användandet av mobil, dator, platta osv. Visste inte att det stressade mig, men tydligen gjorde det det, och jag är säkert inte ensam om det. Jag vet att ditt jobb kräver oerhört mycket tid framför datorn osv, men de där små tillfällena då du inte jobbar eller behöver använda mobilen, så koppla bort dig från internet! Riktigt svårt i början, men så skönt efter ett tag.

  Hoppas du börjar må bättre snart, vilket jag är säker att du kommer göra!
  Stor kram från mig

 • Barbarella says:

  hey janni,

  i think a lot of us appreciate your hard work you put into the vlog and all the other projects that are going on, but we also understand you if you are stressed. So take it easy for a little time and take care of you. I don’t do what you do professionally, so I don’t know if this is helpful, but here are some things that I do in order to keep some stress away from me
  – I put my phone on airplane mode during the night, because I don’t want to wake up to a bunch of messages, e-mails etc. and see them right when i wake up and check my phone for what time it is… I want to be in charge of WHEN I get the first messages in the morning.
  – I don’t get a notification on my phone, when I get a new e-mail. I have to open the app in order to check my mails. I don’t want to be “on demand” all the time. You are anyways with phone calls, texts, whatsApp… you can still check your mails regularly or you get them anyways if you are on your computer.
  I always read somewhere, that highly effective people, don’t always read an e-mail the moment they get one. they finish what they do and then they dedicate their time to check e-mails and answer them. that way they don’t waste as much time, as if they would interrupt what they’re doing to answer one e-mail and then continue what they did in the first place. I mean, sometimes, it’s just not how it works, but maybe you can implement that on some days.
  – dedicate everyday, once a week or a couple of times a week some ME time. where you have a “date” with yourself, to reflect on yourself, to calm down, to destress, whatever makes you happy! you know yourself best!

  That’s what I had on top of my head! You’re doing a great job and you deserve some off time, too! I hope you feel better soon! You’re such a lovely girl!
  huge hugs!

 • Lovely picture !
  Hope your weekend will be nice (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Astrid says:

  Thank God att du skriver detta! Ibland tror man nästan att du är övermänsklig och det är det ju faktiskt ingen som är :) Om du fortsätter på det här ärliga spåret (menar inte att du är oärlig annars) kommer du gå långt och det blir inte bara dina vackra bilder och din vackra värld som inspirerar utan även dina ord! You go girl! Lycka till med att hitta din balans :)

 • Karin says:

  Förhoppningsvis är det inte magsår du drabbats av, vore verkligen uschligt… Kanske magkatarr? Jag har haft problem med stress och magkatarr under ett par längre perioder och har tack vare de perioderna lärt mig att prioritera. Inget ont som inte har något gott med sig! Ta väl hand om dig på en gång, lyssna på din kropp! Mitt bästa tips: ge dig ut utomhus, gärna i naturen. Kanske med mobilen på “stör ej”? Promenera, spring, gör det som känns bäst för dig. Hoppas att du mår bättre snart! Massa antistress-kramar! <3

 • Sara Lindberg says:

  Precis där blev du mänsklig Janni! Fantastiskt att se dig skriva om dina känslor inför allt som du står inför i livet. Det är uppiggande och gör din blogg om möjligt ännu mer innehållsrik. Var bara du, i alla lägen och det är inte alltid lätt jag vet.

  Du är en stark och bra kvinna, glöm aldrig det!
  Puss Boo!

 • Sara says:

  Jag tror vi alla hamnar där ibland! Man vill göra allt, men det går ju faktiskt inte, hur mycket man än vill! Ät och sov ordentligt, och lägg upp arbetstider som du försöker hålla. Då kan du separera arbetstid och fritid och göra det bästa av båda! Viktigt om man jobbar med eget tycker jag! Lycka till, du är grym! En stor inspiration

 • Marie says:

  Hej fina Janni! Underbart att du visar lite känslor här på bloggen, det är bara mänskligt :) Känner verkligen igen mig i allt du skriver och jag har själv väldens halsbränna, uppstötningar osv och kan säga att Losec är räddaren mot alla jobbiga symtom, omeprazol har aldrig funkat på mig. Men självklart skall du komma till svars vad som orsakar allt. Gör saker som du får endorfinkickar av är mitt tips. När jag kommer in på gymmet får jag väldens glädjekick tex. Sedan älskar jag nyttig mat och blir typ lycklig av goda smoothies och när jag stoppar i mig näringsrik mat. Gå på yoga, mindfulness och relaxing-klasser på Sture Badet. Har faktiskt börjat lyssna på avslappningsmusik direkt när jag vaknar 10 minuter för då får man en lugn start följt av en god espresso. Gå promenader och ta långa bad. Åk och basta vedbastu utomhus och bada i kallt vatten och ta med en bra kroppsskrubb och ha en liten spakväll med någon fin vän. Det var lite tips som får mig att må bra och förhoppningsvis dig också. Ta hand om dig nu Janni! Många kramar från mig!

 • Lenka says:

  Dear Janni!
  U are so beautiful and smart woman and what more u do what u love to do not what u have to do.:-) I read all the comments your readers wrote you. So health comes first! Bear in mind it. I really like your posts about fashion, travelling and food but sometimes you should take a rest and just relax. Maybe visit some Time management course where you learn how to manage your time during the day. And also try to SAY NO even when it is harder. Set your priorities and just choose the co-operations or projects that are most important for you. I wish u all the best and now it´s time for relaxing :-)
  Hope u will get well soon :-)
  Hugs,hugs sweetheart! :-)

 • Mamma says:

  Kärlek till dig min underbara dotter… <3 puss o styrkekramar <3 Älskar dig!

 • Malin says:

  Hej! Jag känner igen mig, har själv vart nära på att gå in i väggen för några år sedan och har sedan dess lärt mig att prioritera mitt liv bättre. Men du måste börja prioritera sakerna du gör och skala ner i kalendern. Hur viktiga är alla event du alltid går på och samarbeten egentligen? Du behöver inte tacka ja till alla resor och jobbsaker heller? Vill inte vara hård men du kanske fattar vad jag menar? Börja göra det som är viktigast för dig själv och ditt eget mående och inte vad som kan vara viktigt för någon annan ;)
  Sätt alltid hälsan och dig själv först! Det gör jag alltid numera! Du ska ju leva med dig själv och ha din hälsa hela livet ut!!
  Stor Kram på dig! Älskar din blogg!

 • I love that you shared your experience about this topic with us!
  I can totally get that people feel like blogging is just funny and you don’t have to put any effort in it. I thought that as well before I startet my blog.
  However, have a nice and calm weekend :)

  kessyandjoey.com

 • Caroline says:

  kul med längre inlägg o att du berättar om det du har inom dig.
  hoppas du kommer på nån plan. skönt att inte vara tillgänglig hela tiden också, tycker jag är nyttigt :)

 • Melanie says:

  Hi Janni!
  First I find it great that you share with us your personal thought, which are not super happy wuhu… Life is not always easy and I think which this post your blog get more authentic!
  I feel sad that you are “down” but you have a really stressfull life and sometimes the mind want more than the body – but I know you know that! I also have a long-distance relationship and I also know that it’s hard to combine your daily routine and your love ans sometimes you feel more bad because of that like other persons where the love is next to them….But I think there is no “solution” in generel because you have to feel good and happy with your life and you have to find the things that are important the most and the best for you and maybe you have to cancel some tasks so you can relax – your mind and your body!

  A weekend free will be good for you and I wish you all the best that you are able to struggle this part of life! :)

  Love, melanie

 • Alice says:

  Älskar din blogg! Bicramyoga på Ducalme, Birkagatan är bästa stället för avkoppling! :)

 • effie says:

  I understand so much how you feel, wanting to be perfect at everything: job, relationship, family, friends, life planning and projects such as buying an appartment, moving in and so on…But as my mum always tells me: superwoman does not exist, especially at 25 y/o: you have the entire life ahead of you, just calm down everyone is very proud of you I am sure =)
  You are doing your best, and it is already so impressive, but it seems like it’s almost too much all these projects at the same time, that is not what we are asking for, what we want is an happy and inspiring Janni not necessarily a full time pro blogger selling all these products :):) ! You have this extra stress of showing part of your life that must look perfect. It’s funny but like most the readers who follow you from the very beginning I could feel something from your posts for the past few weeks. Quality not quantity, do not organise all your personal life around your blog, we will still love you I know that! However, how you feel like is just normal for a young lady with ambition and great projects! enjoy a bit, switch off your phone and go for a long run or gym class!
  hugs xxxxxxxxxxxxxxxxxx

 • Julia says:

  Fina du. Du är inte ensam. Jag känner igen mig så väl. Denna stress tar knäcken på en. Man orkar till en viss gräns sen säger kroppen ifrån. Jag är där nu, fått hjärtklappning och en extrem trötthet av all stress. Jag pluggar 100% och det en bubbla full av stress och press hela tiden. Man vill få allt bra, klara allt för att inte komma efter och bli ännu mer stressad. Samtidigt är träning en stor del av mitt liv så det är prioritering för att hinna med allt man vill. Vissa dagar är värre än andra. Men efter en lång tid orkar inte kroppen. Dela gärna med dig om du kommer på något bra tips hur man ska finna lite ro… Ta hand om dig, du är värd att må bra och slippa all stress! <3

 • Janina says:

  Du gör ett så himla bra jobb med din blogg. Det märks att du verkligen lägger ner tid på den. Det låter ju bra som du säger att skapa bättre rutiner för när du ska jag jobba och när du ska vara ledig. Att hela tiden vara uppkopplad och svara på mail är inte hälososamt. Hoppas du kan hitta en balans i det. Kram!

 • Eva Ýr says:

  Hej Janni. First of all I want to say that I LOVE your blog, I just found it recently and it has become one of my favourite already :)
  But a blog, job or life in general is not really fun if you can not enjoy it to the fullest. So take a step back and realise what you have accomplish and that everyone that visits your blog is cheering for you, but we don’t want it to be on the cause of your health. So take some days of go visit Jon and just enjoy yourself, we will be here when you come back don’t worry :)
  And I also wanted to tell you how I relax when life seems to much, it is a little bit silly but maybe it works for someone else then me. I go work out then I come home (still in my gym clothes), and clean the apartment to sweat some more, I clean really well while listening to loud music, do my laundry and change the sheets on my bed (yes I am a clean freak), after this I take a really nice shower (bath if you have one, is even better), treat myself with all my nice scrubs and stuff and but on lotions and masks afterwards. Then I just go into my PJ’s order or cook some nice food and sit in my super clean apartment and watch fun episodes or movies. Then I go to bed super clean, in my super clean fresh bed and the feeling is just AMAZING. Even better if I can go to the store on my way from the gym and buy fresh flowers (they truly make everything better).
  Then I end the day feeling so relaxed and comfortable. Maybe this is just something that works for me, but I wanted to let you know just if this is something you would feel could help you relax ;)

  Janni you are amazing and all of us readers will be here if you want to take some days of for full relaxation time :)

 • Jessica says:

  Fantastiskt inlägg Janni! Fint att du öppnar upp och delar med dig, det uppskattas. Du är värd det bästa så se till att ta hand om dig själv nu! Kramkram

 • Jessica says:

  Sätt dig ner och rensa ut. Kanske finns det saker som du gör för att du “borde” och inte för att du vill. Och tacka ja till det du vet kommer ge energi. Det andra kan du kanske skippa helt eller skjuta upp. Stäng av det där plingat efter klockan 18. Inget är så viktigt att det inte kan vänta några timmar. Kanske kan du till och med köra en bloggfri dag i veckan. De flesta andra har ju lediga dagar och det är det som får oss att orka med de andra dagarna. Och se till att göra något som bara är för dig pch som du tycker är riktigt roligt. Hoppar att det snart känns bättre. Kram

 • Fanny says:

  Vet inte om någon redan skrivit det, men ett litet tips är att stänga av att mailen ligger och söker hela tiden i telefonen. Alltså att du själv får gå in på mailen och hämta hem alla nya mail, görs lätt bland inställningarna på telefonen. Bara en sådan liten sak hjälper mycket att stressa ner. Heja dig!

 • Zara says:

  Självklart inte roligt att läsa det här, men ändå befriande. Jag tror det är bra att vara öppen med att hur härligt ett liv än ser ut på ytan, kan det finnas saker som ligger under. Framförallt tjejer är otroligt stressade i dagens samhälle och jag tror verkligen att det hjälper när du som förebild är öppen med att det är okej att ta det lugnt och viktigt att ta hand om sig själv. Så tack för det och för att du delar med dig på ett så proffsigt sätt av din inspirerande stil :* Ta hand om dig!

 • Linda says:

  Hej fina! Sömn är något som är otroligt viktigt. Att lägga sig i tid på kvällen och sedan kliva upp en timme tidigare än vanligt och njuta av att bara vara. Ägna tid för tankar, strukturera upp dagen, kanske även hinna träna, då kan man “bocka av” det och har härlig energi och orkar ta tag i dagens bestyr. Skriv ner vad du vill åstadkomma, planera, strukturera (låter kanske tråkigt men väldigt effektivt i långa loppet). Det är tidskrävande att ha blogg, och du gör ett sådant grymt arbete. Det är hög klass på varje inlägg du publicerar och det märks att du är ambitiös men kom ihåg din hälsa, den går alltid först. Fortsätt kämpa på, du är så inspirerande.

  Kram,
  Linda

 • Lorna says:

  Janni, you are amazing & my favourite blogger! <3 But you must know that health and family come first :) You need just a little love and time with Jon :) Take care! <3 p.s. you & Jon are the best couple!

 • Emmy says:

  Fina Janni! Du är så fantastisk och stark. Jag har haft en exakt likadan period, det är hemskt fast ändå vill man inte sluta med något! Jag kom på att man aldrig kommer att sluta ha mycket att göra – så istället för att ignorera problemet så tycker jag att du ska lyssna på dig själv! Precis som du säger! Du är så duktig och gör precis som du vill och mår bäst av. Heja dig och glöm inte att du bara är du <3

 • C says:

  Du virker som en herlig person og du inspirerer virkelig med bloggen din! Mitt tips er å prioritere det du brenner mest for og bli bedre til å velge bort en del ting. Tenk på alt du har gjort og vær stolt av det – det har du all grunn til. Synes også det hjelper å stresse ned med yoga og trening. Og å bruke tid på kjæreste, familie og venner<3

 • Sara says:

  Jag vet hur du känner delvis! Jag har inte en blogg eller något men vet hur det känns när det är svårt att få ihop allt. Träning, skola, vänner, distansförhållande. Varje gång jag lämnar min kille (som bor i en annan stad) hamnar jag på noll. Jag orkar inget och vet inte vart jag ska börja någonstans. Sitter i en ostädad lägenhet nu och gör allt annat utom det jag borde. Men vet du vad det viktigaste är? Det är att inte pressa sig själv för mycket. Vissa dagar eller veckor är svåra men det är okej ibland att skippa träningen eller massa mejl och bara gör det du känner för för stunden även om det är att bara dra täcket över huvudet eller att äta 200 g choklad på 20 min. Time will tell. Vi är inte stålmänniskor allt är inte 100%. En sund inställning är att faktiskt förstå att man kan inte vara överallt, man måste landa på ett ställe i taget.
  Kram på dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.