LOVE FOR ROSES

janni-deler-rose-loveDSC_1679
janni-deler-rose-loveDSC_1656
janni-deler-rose-loveDSC_1673

Had to show you this amazing bouquet of roses, makes me smile every time I see them.

God morgon och till att börja med, TACK för alla era underbara kommentarer. Ni är ju bara för bra! Helt fantastiska. <3 Har läst igenom varenda kommentar nu på morgonen, och jag ska svara er alla. Ni har så mycket tips till mig, även om en del saker är ganska självklara tror jag att det är viktigt att höra det från andra. Verkar vara en stressig värld vi lever i och många som känner igen sig. Har haft en riktigt lugn morgon, lockat håret för att det gör mig lugn på något sätt, sminkat mig och ätit god frukost. Nu jäklar ska jag ta tag i allt och bli bättre på att prioritera mig själv, med start idag. Önskar jag kunde skicka en sån här bukett rosor till er alla, ni är för bra! Nu ska jag gå mot stan och göra en grej jag tycker ska bli riktigt kul, en härlig lunch-date och ett möte. Sen blir det hem och kolla en film och njuta. Världens största puss till er! <3

//Good morning and to start with, THANKS for all of your amazing comments. You’re just too good! Totally amazing. <3 I’ve read every single comment this morning, and I will answer all of them. You guys have so many tips for me, even if some of these things are pretty obvious I think it’s important to hear it from someone else. Seems like we live in a stressful world and many of you feel the same way as I do at the moment. I’ve had a super calm morning, curled my hair because it makes me calm some how, put my make up on and had a tasty breakfast. Now it’s time to take care of myself and prioritize, starting today. Wish I could send every single one of you a bouquet of roses like this, you’re the best! Time for me to go in to town for a thing I really feel excited about, a fun lunch-date and then a meeting. After that I’m going home to watch a movie and enjoy. The biggest hug to you guys! <3

22 reaktioner på “LOVE FOR ROSES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.