#BOUNCEBACK

winner-bounceback-jannideler

The winners in the competition with Bouceballs!

Nu har jag äntligen valt ut vinnarna i bounceball-tävlingen, det var ganska svårt men äntligen har jag valt ut 5 vinnare. Ni som vunnit kan gärna maila mig på [email protected] så berättar jag vilka som vunnit vad! :-) Ni är så grymma, fick massa inspiration!! Har tränat bra den här veckan, ska träna med Fanny imorgon också så då har jag fått in tre sköna pass. Det räcker för mig, någon lång promenad i helgen bara. Sitter på kontoret nu och snackar och käkar mellanmål med tjejerna, haha! Älskar våra sköna stunder här, man mixar jobb och nytta. Har verkligen tagit en lugn dag idag i skönt tempo… Känns riktigt bra! Grattis tjejerna som vann, och till er andra som var med: grymt jobbat! <3

//Now I finally chose the winners in the bounceball-competition, it was pretty hard but I finally chose 5 winners. For you who won, please email me at [email protected] and I’ll tell you know who won what! :-) All of you are so great, so much inspiration!! I’ve been having a good training-week so far, have a workout date with Fanny tomorrow so after that I’ve been doing three nice workouts. It’s enough for me right now, a long walk this weekend and that’s it. Right now I’m at the office and chatting and having a snack with the girls haha! Love our cozy times here, mixing work with pleasure. This day have really been a calm one in a nice tempo… Feels so good! Congrats to the girls who won, and to everyone else who attended: great job! <3

7 reaktioner på “#BOUNCEBACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.