YOGA

Foto 2015-02-03 07 24 38
Foto 2015-02-03 07 37 22
Foto 2015-02-03 07 26 29
Foto 2015-02-03 08 11 16
Foto 2015-02-03 07 25 58

Thinking about starting with yoga again, best way to start the day!

God morgon! Igår var en lugn fredag, gick förbi kontoret på eftermiddagen för lite ostar och bubbel. Härligt sätt att avsluta veckan! :-) Efter det gick jag hem själv, lagade middag (vilket är ganska tråkigt när man lagar till sig själv, man äter ju så snabbt…) och kollade film. Gick och la mig tidigt och sov säkert 10 timmar! Kommer inte ihåg senast det hände haha! Ska snart möta upp Klara för en långpromenad sen ska vi bädda ner oss och laga brunch och kolla filmer. Kan inte tänka mig en bättre lördag. Jag vill börja på yoga, eller iallafall lära mig att köra lite hemma. Tänker mig typ 15-20 minuter varje morgon, men vet inte riktigt vart jag ska börja. Har någon tips? Lika bra att fråga er, ni brukar ju vara grymma på att tipsa mig. <3 Självklart är stranden en dröm att göra det på varje morgon, men golvet här hemma får funka just nu. Har en yoga-matta iallafall och kan stå på huvudet, så ganska förberedd. ;-) Puss hjärtan, hoppas ni får en mysig lördag!

//Good morning! Yesterday was a calm friday, went by the office in the afternoon for some cheese and bubbles. Great way to end the week! :-) After that I went home all by myself, made some dinner (which is pretty boring to make for yourself, you eat it so quickly…) and watched a movie. Went to bed early and I think I slept for about 10 hours! Can’t even remember last time that happened haha! Will meet up with Klara soon for a long walk and then we’re settling down in the sofa for brunch and movies. Can’t think of a better saturday. I want to start with yoga, or at least learn how to do it at home. I’m thinking 15-20 min every morning, but I don’t know where to start. Anyone of you guys who have any tips? I thought it’s good to ask you, you usually have great tips for me. <3 Of course doing it on the beach is the dream, but my floor at home will work for now. I have a yoga-mat and know how to do headstand, so I’m pretty prepared. ;-) Hugs babes, hope you will have a cozy saturday!

32 reaktioner på “YOGA”

 • Mari says:

  Härliga bilder :)
  Hoppas dagen blir fin. Kramar

 • Fanny says:

  janni, try “yoga with adriene” – she’s awesome! I’m recently doing the “30 days of yoga challenge” on youtube. and it’s for free – even better :)
  best from nuremberg/germany

 • Carro says:

  Spana in Casall T.O.D dem har yoga program från 15min till 45 min! :) Då kan man börja hemma!

 • Linnea says:

  Så fina bilder! Yoga verkar vara så kul. Önskar jag hade mer tid på morgonen för att göra sådant :)

 • Joanna says:

  I strongly recommend attending some classes at least once a week and then practising at home. I’ve been attending Yoga classes for almost 3 years now and I know how beneficial it is that someone actually can correct your position and movements. Yoga challenges our body automatism which is shaped by sitting at the desk all day, walking in heels etc. But to do it right you have to have someone experienced who can correct you. In yoga every part of the body is crucial in every position – from toes being apart when we stand to palm being opened in the right direction. It is impossible to control everything yourself :) Really if you want to make most of yoga try some classes once a week and the teacher should suggest the routine for home.

 • Linda says:

  Det finns en app som heter All in yoga som du kan ladda ner på mobil eller Ipad. Kostar typ inget och innehåller ca 40 olika program. Lätt att ta med sig när man reser, så passar ju dig som handen i handsken :)

 • Really nice pictures!
  I love yoga, it’s such a good way to start the day !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Ellen says:

  Jag har aldrig provat yoga men jag skulle väldigt gärna vilja göra det :D

 • Jasmin says:

  Hej Janni!

  Jag gör Yoga varje morgon i 30 minuter. För mig funkar vardagen inte utan yoga. Jag är mindre stressad och har lärt mig genom yogan att andas mellan varven. Just för att jag gör det själv hemma, har jag mina egna övningar. Jag började med att köpa en dvd för ett år sedan och nu kan jag övningarna utantill. Bra musik är det enda som behövs :-) Kram

 • Rebecka says:

  Det finns några yoga pass på Nike training appen, då säger dem precis hur man ska göra och hur länge man ska stå i varje position, superbra! :)

 • I’ve always wanted to do yoga, but I have a bad wrist. Maybe I could learn some poses and whatnot that don’t require much strain on the wrists. Either way, great post! <3

  http://www.thatnewyorkgirl.com

 • Anna Lyhs says:

  Always good to take a few classes with an instructor in the beginning. Hopefully she/he will help you and do small adjustments. Even small adjustments make a huge difference. I go to SATS were they have a more physical approach and less meditative. I think you live in Atlas area? There is a studio on Wallingatan that is supposed to be good. Have you tried Bikram Yoga?

  /A

 • Louise says:

  Jag använder mig av applikationen Fitstar yoga. Lättast att använda den på en padda så man får en större bild. 3D videos tar dig igenom passen. Appen är gratis men om du vill få utformade program efter din egen kapacitet tar dem en avgift på 79kr/månaden eller ca 300kr/år. Jag älskar denna app, nu när jag inte har någon tillgång till något gym eller dylikt. Om du skriver in dig med denna Kod MUEYZZ får du en månad gratis Premium :)
  Lycka till!

 • Julia says:

  Åh så härligt!
  Skulle vara kul om du skrev ett inlägg om hur du sköter din hy och vad du använder för smink till vardags och lite om dina favorit smink produkter! :)

 • Pinja says:

  Hey Janni, check out Xhit Daily on youtube, they have some great yoga workouts :)

 • Veronika D. says:

  These leggings are insane! Need them really badly!!!

 • Louise says:

  Var kan man hitta dina superfina tights? :)

 • diman says:

  aldrig testat men ser härligt ut!

 • Linnea says:

  Jag har precis börjat yoga på Altromondo på Gräv Tureg! FANTASTISKT ställe! Testa iaf en gång för 100 kr (provgång)! Miljön, passen.. UNDERBART.

 • ISA says:

  gud vilken mysig lördag det låter som! men asså, fattar inte hur du kan STÅ PÅ HUVUDET?? haa

 • Ladda ner Yoga Studio till din iPhone – kostar en sisådär 15 kr tror jag. Bästa yoga-appen om du frågar mej! Du kan välja svårighetsgrad från beginner, intermediate till advanced och passen är alltifrån 10 minuter till en timme. Det går också att välja fokus, vad för slags klass du vill ha. Avslappning, styrka eller stretch. Grym app!!

 • Choicebyanna says:

  Jag kör med appen yoga studio!

 • Emmie says:

  doyogawithme.com finns massa olika nivåer, längder och fokus, perfekt om man vill ha olika rutiner!

 • Moster says:

  yogobe janni ! kan välja allt från 5 min till 60 min och olika delar av kroppen eller vilken typ av yoga !!

  Kram och tack för senast kul att träffa dig och Mickis !

 • Fredrika says:

  Rachel Brathens (yoga girl) onlineklasser här:
  http://practice.rachelbrathen.com

  Sen har hon även precis släppt en bok som är hur fin som helst. Innehåller hennes livsberättelse, yogaövningar, meditation och recept :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.