FINEST AWARDS

janni-deler-finest-award-winnerDSC_6215
janni-deler-finest-awardsDSC_6198

Last year on the Finest Awards, you made me win the price!

Vilken chock! Fick ett mail om att jag var nominerad till årest Finest Awards igen, fast nu i kategorin “årets modeblogg”. Hur goa är ni då? Har helt glömt berätta att det är en nominering och så fixar ni det iallafall. Kärlek till er! <3 Skulle iallafall bli superglad om ni ville rösta på mig. Tror inte jag har superstor chans att kamma hem det den här gången, men vi klarade det förra året i kategorin årets nykomling. ;-) Röstar gör ni HÄR! Scrolla ner till modeblogg så ser ni mig där. Nu ska jag göra en kopp te och lägga mig tidigt, vilken skön rutin jag hamnat i. Älskar det! Puss, ha en mysig kväll. <3

//What a chock! Got an email that I was nominated in this years Finest Awards again, but this time in the category “fashionblogger of the year”. How good are you guys? I totally forgot to mention that it’s a nomination going on and you make it anyway. Love to all of you! <3 Anyhow, I would be so glad if you wanted to vote for me. Don’t think my chances are super big to win this time, but we made it last year in the category newcomer of the year. ;-) You can vote HERE! Scroll down to “Årets modeblogg” (fashion blog) and you will see me there. Time to make a cup of tea and go to bed early, amazing routine I made myself lately. Love it! Hugs, have a cozy night. <3

25 reaktioner på “FINEST AWARDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.