HAIR TALK

janni-deler-make-up-readyDSC_9351

Time to freshen up my hair!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? Jag mår toppen, sover som en stock varje natt. :-) Har börjat äta magnesium så funderar på om det kan ha något att göra med att jag sover så bra… Ingen aning men kanske! Idag ska jag äntligen klippa mig, försökte hitta någon bild men jag har ju antingen haft uppsatt eller gömt håret i tröjan haha! Så, ja nu är det dags att klippa det lite. Mitt hår växer som ogräs, vet väl att jag ska vara glad över det men jag glömmer bort det ibland och det blir alldeles för långt. Som nu till exempel. Tänkte hinna med ett träningspass innan det, då har jag kört 3 pass den här veckan och nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka där jag längtar efter att träna. Ska skriva ihop ett inlägg hur jag kör just nu, ni var många som ville det så det kommer snart. Puss så länge! <3

//Good morning loves! How are you? I feel great, sleep like a baby every night. :-) I’ve started to eat magnesium so I’m thinking that may be the reason why I sleep so well… No idea but maybe! Today it’s finally time for a haircut, tried to find a picture of it but I’ve had my hair up or hidden it in my sweater in every pic haha! So, yes it’s time to cut it a bit. My hair grows like crazy, I know I should be happy for that but I forget it sometimes and it gets way too long. Like now for example. My plan is to go for a workout before that, after this I’ve done 3 workouts this week and now I’m FINALLY back in the stage where I long for my workouts. Will write a post about how I plan my workouts at the moment, a lot of you guys wanted to know so I will get it done soon. Hugs babes! <3

5 reaktioner på “HAIR TALK”

 • A says:

  Magnesium är SÅ bra! För allt!!!! Är garanterat därför du sover bra!

 • Andromeda18_ says:

  I definitely know what you mean about longing for your workouts. I find it that laziness can set in very quickly if I slack off, but if I stick to a regular schedule I enjoy working out and long for it.
  I was ill a couple of weeks ago and didn’t workout for a while. I usually try to workout even when I’m sick (which is probably why I fare better than I did this time), but this time I couldn’t breathe and didn’t sleep very well so I was just tired and sluggish. When I started working out again last week I didn’t feel like doing it at all, but I committed to it and am feeling energetic and enthusiastic about it again. Having increased the weight of my kettlebell in two exercises has also been a strong motivator. I enjoy the renewed challenge and the strength that comes with it.

 • Zara says:

  åh ska bli kul att läsa om träningsrutiner! längtar också tillbaka till den känslan! f.ö. SÅ skönt att du är ärlig med att motivationen går upp och ner. så trött på alla övermänniskor. kram!

 • Stina says:

  Du är sååå vacker! Och det ska bli roligt att höra mer om träning från dig igen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.