BTS #NELLYEPICSPRING

59_MG_1202 - Photo by Fabian Wester
61_MG_1205 - Photo by Fabian Wester
67_MG_1355 - Photo by Fabian Wester

Klara att plåtas, hår och make!/ Getting ready to shoot, hair and make up!  

76_MG_0646 - Photo by Fabian Wester

Team Sweden! <3

102_MG_0922 - Photo by Fabian Wester
93_MG_0794 - Photo by Fabian Wester

White dress here! Black shoes here!/ My flower set – coming soon! Beige shoes here!

94_MG_0802 - Photo by Fabian Wester

We made it!

108_MG_1884 - Photo by Fabian Wester

Shoes here!

87_MG_1571 - Photo by Fabian Wester

Glad Rami!Happy Rami!

101_MG_0914 - Photo by Fabian Wester

En till look!/ One more look!       Dress here!

119_MG_1977 - Photo by Fabian Wester
120_MG_1233 - Photo by Fabian Wester
Vi är klara, lång men härlig dag! //We’re done, long and great day!         Photos by: Fabian Wester

God morgon på er! Äntligen får jag visa er lite bilder från plåtningen vi gjorde i Cape Town, snart får ni se resultatet! Hade så kul med alla de här tjejerna, och killarna som var med haha. Dream team. <3 På måndag kommer ni få se lite mer av vad vi faktiskt gjorde där, vi plåtade inte bara kan man ju lugnt säga. ;-) Kan inte fatta att jag kunnat hålla vissa saker hemliga för er, men snart får jag berätta. Hur mycket längtar man inte till våren/sommaren nu!? Vill bara gå runt i massa färgglada kläder och barbent… Aaah det är mina favorit-årstider som kommer nu!

//Good morning guys! Now I can finally show you some pics from our shoot we did in Cape Town, soon you will see the result! Had so much fun with all these girls, and the guys who was there haha. Dream team. <3 On monday you will see some of the things we actually did over there, we didn’t just shoot the campaign and that’s for sure. ;-) Can’t believe I’ve been able to keep this a secret to you guys, but soon I will finally be able to tell you. How much don’t you long for spring/summer now!? Just want to walk around in a lot of colorful clothes and with bare legs… Aah it’s my favorite time of the year that’s about to come!

4 reaktioner på “BTS #NELLYEPICSPRING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.