SMOOTHIE

janni-deler-kefirDSC_1860
janni-deler-kefirDSC_1870

Smoothie and juice, yum!

Kommit in i smoothie-träsket igen, började i helgen när jag och Klara gjorde brunch. Det är ju för smarrigt! Här kommer ett enkelt recept som jag gjorde till mellis efter träningen, men det funkar till frukost också om man vill. :-) Lindahls Kefir med naturell smak, en halv fryst banan, en näve frysta björnbär, en näve frysta hallon och lite vatten. Mixa och toppa med vad du vill, jag toppade med bipollen och kokos. Smakar som en sorbet, jag gillar att äta min smoothie med sked men vill man inte det så ha i mer vatten. :-) Kefir är en ny produkt som jag fått prova nu under ett samarbete med Lindahls, det är hög proteinhalt i vilket är bra som återhämtning efter träningen och den gör smoothien mycket krämigare. Smaklig måltid! <3

//I’m back in the smoothie-game again, started this weekend when me and Klara made brunch. It’s just too tasty! Here’s a simple recipe that I made for snack after my workout, but it works just as good for breakfast. :-) Lindahls Kefir natural, half a frozen banana, a hand full of frozen blackberries, a hand full of frozen raspberries and some water. Mix and top it with whatever you like, I chose be-pollen and coconut flakes. Tastes like sorbet, I like to eat my smoothie with a spoon but if you don’t want that you can just add some more water. :-) Kefir is a new product that I got to try, high in protein which is good for recovery after training and it makes the smoothie more creamy. Happy eating! <3

11 reaktioner på “SMOOTHIE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.