FOCUS

janni-deler-killer-workoutDSC_8724
janni-deler-killer-workoutDSC_8745

Training went well this week, feels amazing and I long for the next workout!

Ändrade planer den här söndagen som vanligt, åkte direkt från Mira hem till min pappa för söndagsmiddag. Känner på mig att jag kommer bli inneboende i hans nya lägenhet, sååå härlig och mysigt att kunna gå och träffa upp pappa för en middag i stan. Har tränat på precis som jag tänkt den här veckan och jag längtar tills imorgon när jag ska köra igen, äntligen! Träningspeppen kommer tillbaka, för mig tog det 2 veckor, bara så ni vet om ni är i dippen själva. ;-) Lite svårt nästa vecka då jag åker till New York men ska försöka mitt bästa att träna på morgonen, kommer nog vara jetlaged iallafall hehe. Ska ta med mig lite Femimal-produkter också, har alltid en shaker med aminosyror redo när jag flyger. Just nu är det kampanj på Abs-orb och pannkaksmixen, so don’t miss out. ;-) Koden JANNI15 gäller till den 7/3 också och med den får ni 15% rabatt på HÄR! Nu ska jag försöka packa på riktigt, har inte kommit så långt ännu… PUSS!

//Change of plans this sunday as usual, went straight to my dad after Mira for sunday dinner. Have the feeling I will move over there to his new apartment, soo amazing and it’s so cozy to be able to meet up with my dad for dinner in town. This week have been just as planned when it comes to training and I long for tomorrow when I’m going again, finally! The training-feeling came back, took me 2 weeks, just so you know if you’re in the “dip” yourself. ;-) Will be a bit harder next week since I’m going to New York but I will try my best to workout in the morning, guessing I will be jetlaged anyway hehe. Will bring some Femimal products too, I always bring a shaker with amino acids when I fly. Right now it’s a campaign on Abs-orb and the pancake mix, so don’t miss out. ;-) The code JANNI15 is on until the 7/3 too and with that you’ll get 15% off  HERE! Time for me to pack for real, haven’t even started yet… HUGS!

11 reaktioner på “FOCUS”

 • Anna Lyhs says:

  Spännande med pulver i handbagaget!

 • Frida says:

  Men vad gött!! Tänkte beställa lite produkter därifrån men hade glömt din kod, tack! Nu blir det pannkakor och proteinpulvret för mig! :)

 • Jade says:

  Glad you’ve got back into it :) Please share your training plan soon! X

 • Robyn says:

  Amazing! I think it usually takes about two weeks for me too to get out of a workout “rut”. Love your posts <3

  http://www.skinnybelle.com/

 • Netti says:

  Det är verkligen härligt när träningsmotivationen är på topp :-)

 • Madeleine says:

  Vad kul att din motivation är igång! Kör du fortfarande Kayla Itsines bikini body program eller har du slutat med den?

 • jh says:

  Dricker du Femimal Abs-Orb? Vet du hur många kalorier det är i den?

  • Janni says:

   Det är piller så inget man dricker. :-) Jag använder inte det så ofta, tar det ibland för att få energikick men det är främst för dom som vill gå ner i vikt. Kram!

 • Alicia says:

  Kan inte du visa mer vad du gör när du tränar och vilka övningar du kör? Hade behövt lite inspiration och det hade varit kul att veta! :)

  Sedan undrar jag också vilka produkter från Femimal som du använder dagligen? Kram

  • Janni says:

   Jag ska försöka! :D Jag använder proteinpulvret varje morgon, aminosyror när jag tränar och PWO innan träning om jag behöver. Pannkakorna äter jag så fort jag är sugen, så ja jag använder de flesta ganska ofta haha! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.