IT’S LIVE

Janni copy
Janni2 copy

Dress here! -adlink/ Bracelet coming soon!

Good morgon hjärtan! Nu är det dags, kampanjen släpps idag så jag hoppas ni gillar det! :D Här är två av bilderna, den här klänningen är helt fantastisk. Perfekt för studenten, midsommar eller vilken sommardag som helst. Ni kommer till kampanjsidan HÄR och ser mina favoritplagg HÄR! En till sak, glöm inte att följa mig på Instagram (@jannid) de här dagarna, kommer visa en del spännande grejer från resan där. ;-) PUSS, ha en fantastisk måndag!

//Goood morning lovelies! Now it’s time, the campaign is out today and I hope you like it! :D Here’s two of the pics, this dress is amazing. Perfect for graduation, midsummer (swedish tradition) or just any summer day. You will go to the campaign site HERE and see all of my favourite pieces HERE! One more thing, don’t forget to follow me on Instagram (@jannid) these days, will show you guys a lot of exciting things from the trip there. ;-) HUGS, have an amazing monday!

27 reaktioner på “IT’S LIVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.