KOLONI

janni-deler-koloniDSC_1915
janni-deler-koloniDSC_1928
janni-deler-koloniDSC_1918-copy
janni-deler-koloniDSC_1920
janni-deler-koloniDSC_1923
janni-deler-koloniDSC_1932

Fresh lunch and rooibos-cappucino with Mira, cute little place and amazing food!

Tog en promenad hem till Mira istället så har bara myst i soffan och njutit av söndagen. Ska hem snart och börja packa, sticker till New York på tisdag i några dagar. Ska bli SÅ kul!! :D Jag och Mira käkar alltid massa gott när vi hänger haha, idag har vi tryck i oss det godaste fruktfatet och riskakor med choklad och kokos. Tidigare i veckan däremot så bokade vi lunchdate på Koloni, hur har jag kunnat missa det stället? Litet, otroligt gott och grym service. Vi delade på en rödbetshummus-wrap, en laxsallad med avocado och extra jordnötssås och en varsin juice. Efter provade vi en rooibos-cappuccino, alltså vet ni hur gott det var? Ni måste dit och prova. Gillar ni fräsch mat så prova det stället, ligger på biblioteksgatan. :-) Nu ska vi fortsätta söndagsmyset ett tag till, hörs sen. <3

//Took a walk over to Mira’s place instead so we’ve just been chillin in the sofa and enjoyed this sunday. Going home soon to pack, I’m going to New York on tuesday for a few days. Can’t wait!! :D Me and Mira always eat tasty things when we hang out haha, today we’ve had the tastiest fruit plate and rice cakes with chocolate and coconut. Earlier this week we booked a lunch date at Koloni, how is it possible that I’ve missed this place? Small place, incredibly tasty and amazing service. We shared a beetroot hummus-wrap, a salmon salad with avocado and extra peanut sauce and then a juice each. After that we tried a rooibos cappuccino, do you know how good it was? You have to try it. If you like fresh food try this place if you’re in Sthlm, it’s located at Biblioteksgatan. :-) Now we will continue our cozy sunday for a while more, talk later. <3

17 reaktioner på “KOLONI”

 • kristina says:

  yeeeeeeeeeeeeees finally traveling. dont take it wrong way, I love photos from stockolm, cause u always keep it interesting. but my favourite parts are outfits and travelling! Enjoy NY. I ve seen on instagram u r gonna travel pretty often this march, can u tell us where? :P

 • Lilla P says:

  måste prova hummus wrappen, den låter verkligen supergod!

 • Eugenies says:

  Awww, this looks absolutely gorgeous! Exactly my kind of food :D Enjoy your time in NY and keep on blogging like you do now, it’s always a pleasure to read your posts and see your pictures :)

  http://www.eugenies.com

 • Camilla says:

  Älskar dina bilder Janni och har du redigerar dem:D
  Skulle inte du kunna vissa lite hur du brukar redigera dem? Hade varit så roligt!:)
  Din blogg är grym!

 • Wilmaaaa says:

  ÅHHH once again-du tar de finaste bilderna!! En fråga, vart är det blå-ish skalet ifrån??? KRAM

 • Carolina says:

  Looks soooooo delicious!

 • Ann-Louise says:

  Mmm det ser jättegott ut! Fina bilder, älskar ljuset!

  Ha en kanonbra dag!

  http://sequinsinpink.blogspot.com

 • ISA says:

  du verkar alltid hitta så himla bra ställen. Tack för du sprider vidare :D

 • Mette says:

  Hei Janni!

  Koloni ser fantastisk ut — takk for tips! Definitivt et sted jeg må sjekke ut neste gang jeg kommer til Stockis.

  Ellers kul å høre at du skal til New York. Jeg jobber med mat, drikke, og eventer i NYC, så ta gjerne en titt på http://www.latenightsnack.net og send meg en mail om jeg kan bidra med noe. Som en inspirasjon til damer der ute hadde det vært stor stas å få treffe deg!

 • isabella says:

  Glöm inte bort att läsa min blogg om kärlek, vänskap, och allt livet har att erbjuda! Du hittar den här: http://www.livet.forme.se

  Kramar

 • Linnea says:

  Åh vad gott det ser ut. Hoppas att ni hade det bra under dagen :)

 • Heidi says:

  in NY.. check out Eataly in the flatiron district… the food is AMAAAAAZING! Safe Travels!

 • Anna says:

  Va roligt med NYC! Tänkte du som är ute och reser så mycket, det hade varit väldigt kul om du gjorde en lista på alla länder du besökt! Själv började jag räkna mina länder för ett tag sen för läste om club 100 som är för alla i Sverige som besökt över 100 länder. Jag kom själv på ganska snabbt stt jag nog aldrig kommer komma upp i 100 länder men att 50 är mer ett rimligt och roligt mål för mig! Är nu uppe i 35 länder och det är mycket roligare när man ska tänka ut nya resor så man kan få bocka av ett till land!

 • Joy says:

  Vart är den svarta, kortärmade polotröjan du har på dig ifrån Janni? Så himla snygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.