YOU

janni-deler-mix-morocco5F4A6193

Bad comments and wrong focus…

God morgon! Hur mår ni? Jag mår toppen, ska ta mig en prommis snart och sen börja fixa här hemma inför veckan. Igår blev det lite diskussion i kommentarsfältet, inget jag brukar ta upp egentligen men tänkte bara berätta för er hur det är ibland. Jag är otroligt lyckligt lottad med er som läsare, får i princip bara fina kommentarer och kärlek från er vilket jag är otroligt glad över. Vissa människor tänker annorlunda och min teori är att dom på något sätt mår bättre av att trycka ner andra, jag ser det som en svag person. Jag kan se alla kommentarer som kommer från samma ip-adress därför är det ibland ganska komiskt att gå in och läsa en “elak” kommentar och se att samma person använder olika namn och skriver i princip samma sak, ibland på olika språk. Ni får inte tro att jag tar åt mig, jag tycker mest synd om dessa människor som trots att de stör sig på mig eller någon annan ändå slösar sin tid på att gå in och se/läsa vad den gör. För mig obegripligt men det finns såna, tro mig! Ni andra är ju för härliga som försvarar mig, men bara så ni inte tror att jag tar åt mig. Jag är för smart och självsäker för det, jag vet vem jag är och hur jag ser ut. :-) Diskussionen var att “nu när du postar en bild i bikini så är du beredd på kommentarer om din kropp”. What? Sen när är det rätt att kommentera någons kropp för att man lägger ut en bild? Varför är kroppar en så stor fokus? Det är en kropp, den gör så att du kan ha kul, gå, springa och leva livet. Snygg, ful, smal eller tjock, det är bara en kropp? Så less på detta! Alla ser olika ut och kämpar för olika saker, om det är att gå upp eller ner i vikt, skaffa mer muskler eller ej är upp till var och en, inget jag tycker någon ska lägga sig i. Jag trivs i min kropp, går jag upp eller ner 5 kilo så är det kroppen som vill det. Jag vet när jag mår bra och trivs i mig själv, och jag hoppas alla ni andra kan känna likadant och sluta fokusera på hetsen kring det. Just nu är samhället lite skevt tycker jag och mycket snack om just det, men jag orkar inte höra mer. Fokusera på er själva, gillar ni inte något så ändra det, men kom ihåg att det är kroppen som gör att du kan ha kul om den mår bra. Nu ska jag och min kropp gå en promenad, lyssna på musik och njuta. Hörs senare, puss!

//Good morning! How are you? I feel great, will take a walk and then sort things out for the week. Yesterday ended up to be a bit of discussion in the comment field, nothing I use to talk about here but I just wanted to tell you how it is sometimes. I’m really fortunate to have you readers, mostly get lovely comments and nice words from you guys which I’m so glad for. Some people think different and my theory is that they somehow feel better by saying bad things to other people, I see that as a weak person. I can see all the comments from the same ip-address and sometimes it’s pretty fun to read a “mean” comment and then see it’s the same person using different names but saying almost the same things, sometimes in different languages. You can’t think I actually care about these, I mostly feel sorry for them since they feel that I or someone else is disturbing but still wants to waste their time to see/read what that person is doing. For me that just makes no sense but they exist, believe me! You guys who stands up for me in those situations are just too sweet, but you can’t think that I actually let those things get to me. I’m too smart and confident for that, I know who I am and how I look. :-) The discussion was “now when you post a pic in a bikini your ready for comments on your body”. What? Since when is it ok to comment someone else’s body just because you post a pic? Why are bodies such a big focus? It’s a body, it makes it able for you to have fun, walk, run and live life. Looks good, bad, thin or fat, it’s just a body? So tired of it! Everyone looks different and fight for different things, if it’s loosing or gaining weight, put on more muscles or not is up to themselves, nothing anyone else should care about. I feel confident in my body, if I gain or loose 5kg it’s my body that wants it. I know when I feel good and feel happy with myself, and I hope everyone could feel the same and stop focusing on it. Right now the society is a bit off in my opinion and a lot of talking about it, but I don’t want to hear it. Focus more on yourself, if you don’t like anything then change it, but remember that it’s your body that makes it possible for you to have fun if you feel good in it. Now me and my body is heading out for a walk, listen to music and enjoy. Talk soon, hugs!

45 reaktioner på “YOU”

 • Sandra says:

  Och det här är varför jag fucking älskar dig! Så skönt att höra det från någon som du, jag tror det är otroligt många tjejer som ser upp till dig, en av dom är jag, och att få höra ditt sätt att se det på är bara fantastiskt. Tror att jag gillar min kropp lite mer idag bara för det här, tack Janni! Du är en stjärna!

 • Such a great post, you’re so right !!
  & this picture is realy beautiful btw (:
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

 • Jenny says:

  Du är grym Janni. Låt ingen trycka ner dig! Kram

 • Sara says:

  Fast, okej. Jag är väldigt intresserad av kvinnors idealkomplex och gestaltning i media. Och du är ju verkligen idealet enligt många. Ditt jobb är ju att bygga upp ett varumärke med ditt utseende som fokus, med bilder som fokuserar på dig i bikini, korta kjolar, mycket urringning och yadayada. Jag har VERKLIGEN ingenting emot det, du är supersnygg och jag tycker alla tjejer borde kunna gå runt nakna utan att bli dömda om de så känner för det. Men så gör du sådanahär inlägg ibland. “Alla borde se ut som de vill” “Hetsen i samhället är för stor” och jag håller verkligen med. Men förstår du inte, att DU är en av de som bidrar till hela samhällshetsen? Jag menar, superskinny, superbrun och lägger halva livet på att träna. Jag menar verkligen inte att du inte borde göra det om det gör dig lycklig, att träna är ditt intresse (liksom mitt!) och att vara brun vill väl alla vara. Men så kommer du med att allt är för mycket och blabla. Varför inte bara erkänna att det finns ett ideal och att du (som typ 99% av alla andra, inklusive moi) spenderar en hel del tid av ditt liv för att uppnå detta idealet? Varför är det så farligt att erkänna att man använder smink, brun utan sol, gör naglarna, fixar håret, förstorar brösten osv för att man vill passa in? Varför inte bara säga det? Och inte jag gjorde det för min egen självkänsla blablabla.. Osv. Hoppas du inte tar mig som en hater nu, brukar inte kommentera men detta är något jag är väldigt intresserad av, hur alla kämpar för att nå ett ideal men samtidigt kastar skit på de som erkänner att de gör det. (Typ, Kissie). Tror jag har kommenterat om något liknande en gång förut och du verkade förstå vad jag menade, hoppas jag denna kommentaren inte blev allt för luddig haha :)

 • Rhia says:

  Hey Janni, thanks for this post. I think its great that you are reacting on last nights conversations in the comment field. I totally agree with you that everyone should focus on theirselves and try to feel comfy in their own bodies just like you do. I also see the point that the person who came up with the whole discussion commented in different names and so on and that the person is no stranger to you. Which is sad I think.
  However, I wanted to add a general thought: You said “Since when is it ok to comment someone else’s body just because you post a pic?”. With blogging you share a lot of your personal life and since you post pictures of yourself everyday of course people will have questions about your weight and also be more judgemental. I think it is a bit naive to not expect people to comment on stuff like this as well. I think the whole success of your blog comes at a cost – which is having people commenting on everything.

 • Frida says:

  Underbart inlägg! Har aldrig förstått mig på så kallade “haters”, skaffa ett liv känner jag. Håller med dig helt om kroppshetsen, tragiskt men ett stort problem idag, jag önskar att fler kunde tänka som du. Jag ska jobba på det iallafall, så tack för ditt inlägg. Gav mig lite mer insikt i hur man faktiskt kan tänka om sig själv. :) Försöka fokusera på sig själv och trivas i sin egna kropp, utan att jämföra! Tack och kram!!

 • Ievushka says:

  Hello, Janni,
  it’s the first time I’m writting a comment (although i’m following you about a year).
  People are people, sometimes don’t give them to eat, just give to talk.
  You are a beautiful girl with an amazing life with a lot of travels and adventures and sometimes people are just jealous why you , not them.
  I support you (don’t know it’s good translation) and just know that there will be haters and other followers wishes you all good!
  So I wish you just be strong and keep doing what you are doing!

  Ievushka.com

 • Nora TC says:

  Du är ju så jäkla bra Janni!! Så bra skrivet, och du har helt rätt i det du säger. Kram

 • Elsa WInge says:

  Vill bara säga att det är grymt och sant det du skriver, verkligen!

 • Mamma says:

  Underbara du! puss o kram från mamma <3

 • Phuong says:

  Väldigt bra skrivet! Jag håller helt med dig. Kroppen är fantastiskt och det är underbart hur mycket den kan göra för oss!!

 • Hanne Beate says:

  Hej Janni!!

  Jeg skal gi deg litt utfordringer og håper du forstår litt norsk :) Jeg oppdaget din blogg for noen uker siden og har lest gjennom så å si hele nå; endelig en blogger som har beina godt plantet på jorda! Du virker som en fornuftig og kul jente! Jeg liker blandingen av mote, sport, reiser med selvsagt en god dose personlighet i dine blogginnlegg.. Skal fortsette å følge deg både her og på instagram! Bra jobba og fortsett med den gode stilen :)
  Men otrolig bra skriven Janni! Dette er et viktig tema å belyse, det er så utrolig mange usikre mennesker/tjeier der ute som tyvärr tillåter sig trycka och dem vet inte hur dom ska bete (??)..
  Jag har en fråga til dig; dine POC solglasögon – er dom polariserad eller vanliga? Er dom svarta? Ska kōpa dom, men tvekar over vilken.. :) Hoppas du kan hjälpa mig!

  Hilsninger fra Norge :)

 • Hanna says:

  Hej! Hvor har du kjøpt ditt halsbånd (det lille i gull)? Kram

 • Tea says:

  Hey, really like your post and I’m glad that you don’t pay attention to those have only hate for you, those are not good people ’cause they will always be judging you even thought they don’t know you.. Keep doing what you love and you enjoy, love your blog! :) <3

 • Lenka says:

  Hey Janni! :-)
  U are beautiful strong woman with lots of adventures and great tips that you share with us and we are thankful for that so focus on people who make you happy and you feel comfy with them and let jealous people to be just jealous because although they critise you or write bad comments those are people who follow you the most! Enjoy your life :-) Don´t worry, Be Happy :-)
  Hugs!

 • Alexia says:

  You’re so right ! People are just waisting their time on trying to make us feel bad.

 • Linnea says:

  Så bra skrivet! Jag håller med till 100%. Varför är det så stor hets kring kroppen just nu? Jag fattar inte och har tröttnat på det snacket om det för länge sedan. Jag är glad över att du tog upp det Janni :)

 • Julia says:

  Du är så klok och fin janni!!! <3

 • Jättebra inlägg och jag håller med dig, herregud blir så less på hur allt man tänker på är att man måste äta kvarg, vara som vs modeller och man ska absolut inte tycka att man är fin eller snygg.

  Usch, vi måste lära oss att stå upp för oss själva och göra de vi själva vill och inte tänka så mycket på vad alla andra tycker och tänker om oss, för de är oviktigt så länge vi gillar oss själva, kram!

 • ISA says:

  HAHA förlåt men så jävla pinsamt för den personen. Busted liksom!

 • Marta Fernandes says:

  I agree with your thoughts on this matter, we do focus too much on our bodies (I’m definitely guilty of that). Having said that, I’m going to tell you what I think about the comment that sparked yesterday’s discussion. Personally, I don’t think you gained any weight but even if you had the truth is you look amazing. I’ve mentioned to some friends that something I like about the Swedish bloggers whose blogs I read is that you all have different, beautiful bodies that look very healthy. You’re thin, as in you have little to no excess fat, but look very healthy and far from being too thin. Something I personally love is how athletic you all look, even if your bodies are very different. For me you are healthy-looking, strong, confident, beautiful women. You inspire me!

 • viola says:

  Janni your time is too precious to care about such people&comments But still you answered very politely, which I think shows that you are a great and smart person :)

 • Janine says:

  I love it when you write longer and more personal posts like this one!
  Being a blogger myself I can totally relate to what you are saying, because I also sometimes get comments saying I am too skinny.
  After all, if we are happy with our body, it doesn’t matter what anyone else says!
  You are so smart and beautiful- just stay the way you are!

  Lot of love from Munich!
  http://www.joliejanine.com

 • Antela says:

  Beautiful hat and smile JAnni!
  Let’s check my blog I make hats and accessories of wool :)
  Kisses
  http://blamod.worpdress.com

 • magdalena says:

  I think you are very pretty and I love to read your blog, watching pics. I do it cause I like it. And I don’t understand why some people are wasting their time for watching something that they don’t like and comment it in a bad way. They are just jealous and stupid.

 • Anne-Mari says:

  Hey, Janni!
  Yesterday I found your blog and I’m so happy that I did, I love it! I really love the layout and just the entire blog. I’m glad that you have translated the texts in English because I don’t really understand Swedish that well YET… That’s great that you did this post because you’re just so right! Everyone should mind their own busyness. Or I mean.. Does it make someone happy if they judge people like that? Of course everyone’s allowed to have their own opinion but… Hope you understood my point!

  ♥ Anne-Mari,
  from Finland

 • antonia says:

  <3 !!!!! i 1000% agree with you, your body your buisness! as long as it is healthy everything is good. your body is just your house you live in and you should ofc take care of it since you wanna live long in it…
  and this just statement because you post a bikini pic you are up for comments about your body is soooo soo soo stupid!!! ugh but you already know my opinion on that person and that theme…love to you janni!! <3

 • Tove says:

  Oo så bra skrivet och sagt från dej! Du är så duktig och sån bra förebild för många! :)

 • Britta says:

  Hej Janni!
  Jag har läst din blogg sedan du startade den och jag tycker att den är otroligt inspirerande och bra. Credd till dig! Jag har dock aldrig kommenterat. Jag känner bara att jag vill tillägga att den psykiska ohälsan ökar något enormt i Sverige och främst bland unga människor. Därav tycker jag att bloggare och kändisar har ett ansvar gentemot samhället att inte enbart visa upp “perfekta” utseenden. Utan kanske bjuda in oss läsare till en flötigt hår, svullen kropp dag och dagar då vi är allmänt risiga. För jag tror att vissa människor har svårt att förstå att ni är vanliga människor som har dessa dagar precis som vi alla har. Likväl som det är modeföretagsansvar att ändra idiallet för modellerna på catwalken. Så behöver ni bloggare, inte bara du, också ta ett gemensamt ansvar för vad som förmedlas. Och ja jag förstår att man vill visa fina bilder i ens egen blogg och att det är upp till läsaren att läsa om den vill. Men endå du når ut till många hur som och det vore nog bra att diskutera kring detta. Oavsett kroppsform och hur man ser ut. För olika är vi. Men frågan är vad vi vill förmedla. :)

  Vet inte helt vart jag ville komma med inlägget. Hoppas jag kom någon vart.
  Kramar!!

 • Chrystin says:

  Stay strong, and keep up your positivity Janni! I admire that quality about you because I am a sensitive person and if someone says something mean to me I really take it to heart. I have to learn to adopt an attitude more like yours :-)
  I’ll never understand the “haters” or why they feel the need to post mean comments or bring others down. What result are they looking for? Also, it’s sad to see that adults act like this on the internet….seems like very juvenile behavior to me. In this case, the discussion was body image, which unfortunately plays too big of a part in our society. But, if it’s not body image, it’s something else….haters will always find something to pick at! Those people who take the time to bring others down need to find a different hobby!
  While I don’t comment all that often, I always read your posts and love following your blog. Keep doing what you do, girl!

  Kisses from Buenos Aires
  xx Chrystin

 • Moa says:

  Bra skrivet Janni! Håller verkligen med dig och du är en stor inspirationskälla!! Många kramar till dig!!

 • Stina says:

  Åh vad jag gillar dig!!kram!

 • Carolina says:

  Yes babe, can’t say it better! Just let them talk! For sure, the problem is with them, not with you! Girls are so mean with each other! Makes me so sad…

 • Julie says:

  Thumbs up for this honest and meaningful post!!!
  You’re doing such an awesome job with your blog and you can feel and see all your energy behind it. In my opinion, you made the absolutely right choice to write down your feelings and to make clear how you think about it. I feel sorry for your, because you just don’t deserve these kind of approach, but I’m also glad that I know this nonsense is not going to get you:)
  It’s just so narrow-minded to make comments like that. I think everyone should ask themselves first, if they would like to read such comments and especially how they would feel, when they read stuff like this about their own…
  Blogging is about so much more than body. It’s about charisma, attitude, consistency, personality, authencity and much much more. For me you have all that and you should just keep doing what you’re doing, love and think it’s right for you:)
  Love, Julie

 • Lina says:

  Väldigt bra skrivit! Önskar att jag kunde ha det tänket också.. kram!

 • Lorna says:

  Haters gonna hate… Just don’t care! You’re the best:)

 • Kevve says:

  Hey Janni, don’t let yourself down by reading stupid comments of jealous people! You and Jon are doing a great job. Love reading your blog, day after day! Keep it up! You’re so cute and pretty! Greets from Belgium!

 • Daniela says:

  That’s normal…better and more famous you are, more haters you have

 • Daniela says:

  :)

 • Linda says:

  Fina, fantastiska, UNDERBARA Janni! Puss!

 • klaudiatime says:

  Janni,you have just shown how smart you are and that you are better than this. I used to have a fashion blog and I also got mean comments from time to time and I wondered if something is wrong with me. But it’s them. I just don’t know why people actually waste their time on being mean to others. You definitely don’t deserve that,you’re such a beautiful and intelligent person and your blog is a real inspiration. Much love from Poland. xx

  • Alessandra says:

   you’re a beautiful girl and you have a beautiful life, unfortunately there are many jealous people who enjoy hurting. you are a public figure so bad people increase… PS sometimes i don’like your outfit but de gustibus non disputandum est.

 • Jana says:

  Hi Janni!
  I think you are gorgeous and you have a stunning body!
  Haters gonna hate always…
  Hugs from new a reader :)
  xx

 • Ema says:

  I guess hate is what happens when you’re successful. :)
  I also had an interesting experience this week at college.
  I was standing behind a girl (who did not see me) and she was talking sh*t about me. Must admit, at first I was very hurt especially because I have never talked to that girl 1 on 1 in my life. I started wondering what kind of a person I am, if I’m really such a b*tch and so stupid as she described me. But thank god for my friends who helped me to realize and conviced me that the only one who looked stupid in that incident was her. I was honestly so stunned when I heard her words that I had my mouth opened for like 10 seconds. Really never thought that I’d have to establish my social status at college lol. Always thought that all people there are just as determined as me to get a degree and later a good job. But I guess I was wrong. I still don’t know what bothers her about me but I don’t care anymore. I’ve got my friends and as you said, dear Janni, everyone has their own opinion and some people just obviously feel better talikng bad things about other people.
  You’re the best and I LOOOOOOOOVE your blog, never miss a post. Hope you’ll post some of your training routines again soon, they help me a lot. :) Hugs <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.