SPRING FEELINGS

JanniSandra copy

White dress here!/ Black shoes here!/ Flower set here!/ Beige shoes here! 

KenzaJanni copy

White top here!/ White skirt here!/ Pink dress here!

Svenskabloggare copy
Printed dress here!/ Beige shoes here!/ Pink long dress here!/ White dress coming soon!/ Beige shoes here!    -adlinks

God morgon på er! Nu ligger jag och sover (hoppas jag), men fixade så ni skulle få en update nu på morgonen iallafall. ;-) Lite fler bilder från kampanjen, älskar verkligen alla bilder därifrån… Vi var på så fina ställen och kläderna passade perfekt till de olika platserna. Vill ha vår nu! Hoppas på att få lite fina bilder härifrån NY också, får hålla tummarna för att vi inte har snöstorm varje dag haha! Senare idag kommer det upp lite mer videos på Instagram, sen kommer jag lugna mig i några dagar. Jag tycker det är grymt kul med videos så hoppas ni gillar det! Puss så länge, hörs sen!

//Good morning guys! Now I’m sleeping (hopefully), but I fixed so you could get an update now in the morning anyway. ;-) A few more pics from the campaign, really love all the pictures from there… We went to so many beautiful places and the clothes were perfect for the different spots. Want spring now! Hoping to get some nice pics here from NY as well, fingers crossed we won’t get snow storm every day haha! Later today I will post some more videos on Instagram, after that I will take it easy with that for a few days. I think it’s so fun with videos so I hope you like it! Hugs, talk later!

18 reaktioner på “SPRING FEELINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.