MORNINGS.

janni-deler-ny-morningDSC_2171
janni-deler-mornings-nyDSC_2199
janni-deler-ny-morningDSC_2189
janni-deler-ny-morningDSC_2211

View, email and breakfast before a busy day!

God morgon på er, och god natt för mig. ;-) Lite blandade bilder från morgonen här, den gråa utsikten som jag hoppas blir bättre, den magiska frullen och lilla jag som jobbar i morgonrocken. Vi bor på The James hotel och jag gillar det massor, vi var och knallade runt i Soho och det ligger nära allt här. Såg att jag fått en del frågor om vart vi bor, så nu vet ni. Frukosten var galen… Det fanns inte så mycket att välja på men det som fanns var perfekt, vilket jag tycker är bättre än när det finns en mega-buffé med halvgoda grejer. Stort plus! Hoppas ni har en fin morgon så hörs vi under dagen, puss!

//Good morning, and good night for me. ;-) Some mixed pics from my morning here, the grey view that I’m hoping will be better, the magical breakfast and me working in my robe. We stay at The James Hotel and I like it a lot, we walked around in Soho and it’s close to everything here. Saw some comments about where we stay, so now you know. The breakfast was crazy… There wasn’t too many choices but the things they had was perfect, which I think is better than when there’s a huge buffet with half-tasty things. Huge plus! Hope you guys have a cozy morning and I’ll talk to you during the day, hugs!

8 reaktioner på “MORNINGS.”

 • elin.k says:

  Hej Janni. Tack för en superduper blogg. Din otroligt härliga energi smittar av sig varjedag jag besöker din blogg :)
  Nu till en annan fråga, Rami som du umgås med villket land kommer han ifrån ursprungligen?

 • Viktoria says:

  Jag tycker det är så kul att du pratar om din träning. Skulle du kunna lägga upp dit program för dina olika ‘sessions’. Jag har sån idé torka när det gäller armar-mage-rygg och du skrev att du gör två sånna pass i veckan + intervaller, så skulle vara jättekul vad du gör i de träningspassen.
  Tack för en fantastisk blogg! kram

 • Antela says:

  Amazing!

  Let’s check my blog I make hats and accessories of wool :)
  Kisses
  http://blamod.wordpress.com

 • Anna says:

  St James hotel är faktiskt det sämsta hotellet jag bott på i New York, blev nästan lite chockad av att det är de hotellet du bor på! Hoppas du fick mer tur än dålig survice, byggarbeten utanför fönstret, handtag som lossnar, hiss iklädd i skynken för att täcka klottret, dålig fukost att man fick äta ute! Det som var bra med hotellet var läget! Håller rummarna för dig att du fick det mkt bättre! :)

  • Janni says:

   Jaha, oj vad konstigt! Jag gillade det massor, vi åt frukost ute en dag och det låg nära så såg inget problem med det. The James i Soho alltså, du kanske bodde någon annanstans? Kram! <3

 • Linnea says:

  Så fina bilder! Frukosten ser så god ut :)

 • Enna Zemla says:

  Himla fin och inspirerande blogg! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.