BUDDAKAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tasty dinner last night at Buddakan, black cod, edamame dumplings and the calamares salad is a must!

Igår åkte vi skandinaver till Buddakan för en första middag ihop, vilket ställe… Mörkt och mysigt vilket kanske inte var optimalt för jetlagen haha, men det var så gott så även om vi halvsov mellan tuggorna så får det toppbetyg av mig. Edamame-dumplings med tryffel var så otroligt gott, och sen såklart black cod som är min favorit. ;-) Älskade inredningen och det balla plåttaket, kontrasterna gör allt. Ikväll ska vi ut och käka med hela reebok-gänget, ska visa er bilder från eventet imorgon. Hoppas ni har en fin kväll, och ska ni till New York, testa det här stället för en middag. Puss fina ni! <3

//Last night all of us from Scandinavia went to Buddakan for dinner together, what a place… Dark and cozy which maybe wasn’t the best for us jetlagged people haha, but it was so good so even if we were half asleep between the food this place gets top-reviews from me. Edamame-dumplings with truffle was so good, and then of course the black cod that is my favorite. ;-) Loved the interior and the cool metal roof, the contrasts makes it all. Tonight we’re heading out for dinner with the whole reebok-team, will show you some pics from the event tomorrow. Hope you guys have a great night, if you ever go to New York, try this place for dinner. Hugs babes! <3 

10 reaktioner på “BUDDAKAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.