Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:59 | March 4, 2015

BUDDAKAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tasty dinner last night at Buddakan, black cod, edamame dumplings and the calamares salad is a must!

Igår åkte vi skandinaver till Buddakan för en första middag ihop, vilket ställe… Mörkt och mysigt vilket kanske inte var optimalt för jetlagen haha, men det var så gott så även om vi halvsov mellan tuggorna så får det toppbetyg av mig. Edamame-dumplings med tryffel var så otroligt gott, och sen såklart black cod som är min favorit. ;-) Älskade inredningen och det balla plåttaket, kontrasterna gör allt. Ikväll ska vi ut och käka med hela reebok-gänget, ska visa er bilder från eventet imorgon. Hoppas ni har en fin kväll, och ska ni till New York, testa det här stället för en middag. Puss fina ni! <3

//Last night all of us from Scandinavia went to Buddakan for dinner together, what a place… Dark and cozy which maybe wasn’t the best for us jetlagged people haha, but it was so good so even if we were half asleep between the food this place gets top-reviews from me. Edamame-dumplings with truffle was so good, and then of course the black cod that is my favorite. ;-) Loved the interior and the cool metal roof, the contrasts makes it all. Tonight we’re heading out for dinner with the whole reebok-team, will show you some pics from the event tomorrow. Hope you guys have a great night, if you ever go to New York, try this place for dinner. Hugs babes! <3 


10 kommentarer10 kommentarer om “BUDDAKAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar dina bilder! Hur gör du för att få “light streaks” i dem? Använder du en app eller använder du bara längre slutartid på kameran?
  Kram!

  Reply
 • Fotar med lång slutartid! ;-) Kram!

  Reply
 • Vilket mysigt och häftigt ställe :-)

  Reply
 • Så fina bilder! Maten såg så god ut :)

  Reply
 • Very beautiful place! :)

  http://www.ellit.fi/beautybox

  Reply
 • bilden på dig är förjävla galet vacker!

  Reply
 • Janni you’re seriously one of the most beautiful women I’ve ever seen, don’t think you ever looked bad on a photo haha! Absolutely love your blog, I’d love to see more videos in English if that’s possible! Love from Sydney

  Reply
 • Haha cutie, I look bad in some photos for sure! ;-) Hugs!

  Reply
 • Sååå gott!!

  Reply
 • ÅH!
  Älskar det stället! vi firade min pappas 50-årsdag där. helt strålande

  Reply