BUDDY WORKOUT

janni-deler-workoutDSC_2495
janni-deler-workoutDSC_2508
janni-deler-workoutDSC_2505

Workout today with my girl, so much fun!

Hej på er! Lång dag, kom hem för ett tag sedan men har inte funkat att få in bilder på bloggen… Skumt! Iallafall, tränade med bästa Alex idag och det är alltid lika kul och lärorikt. Nu jäklar ska jag bli grym på att lyfta, vi gick igenom massa grunder så nu är det bara nöta och öka vikter. Tycker det är riktigt kul när man känner att man gör rätt! Ska köra lyftarskor nästa gång men var så sugen på att prova mina nya Reebok’s från New York. Älskar färgerna! Ska slänga i mig mat nu och sen kollar jag in här igen. :-) Puss!

//Hey guys! Long day today, got back home a while ago but it didn’t work to add photos on the blog… Weird! Anyway, worked out with the best Alex today and it’s always fun and I learn a lot. Now I want to be good at weight lifting, we talked a lot about the basics and tried so now I just have to get the hang of it and add more weights. Think it’s really fun when you feel that you’re doing it right! Next time I will wear my weight lifting shoes but I just had to try my new Reebok’s from New York. Love the colors! Have to get some food now but I’m checking in here soon again. :-) Hugs!

4 reaktioner på “BUDDY WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.