MISS LILY’S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cozy caribbean dinner in NYC, at Miss Lily’s!

Som sagt så har jag lite bilder kvar från NYC, så det kommer lite i taget. :-) Vi åt en grym middag på en liten restaurang, det var guld värt att ha Michaela som guide. Fick så många bra tips av henne som vi aldrig hade hittat annars, sen var det så kul att träffa henne. Ska åka tillbaka när jag får lite tid över! Back to the food, vi började med majskolvar med kokos. Förstår ni hur gott det var? Hade kunnat äta alla fyra haha! Efter det åt vi kale (haha), kycklingvingar och mini-tacos. Perfekt middag som avslutades med en kokos-kaka, antar att det märks att vi gillar kokos… Rami var inte lite sugen, fick inte en bild på honom där han kollade in i kameran istället för kakan. Hett tips om ni åker till NYC! Nu ska jag dricka min 1000e kopp te med honung och ingefära, håll tummarna för att jag vaknar utan halsont imorgon. Puss och god natt!

//As I’ve said I have a few pics left from NYC, so I will show them bit by bit. :-) We had a great dinner at a small restaurant, it was so nice to have Michaela as a guide. We got so many good tips from her that we never would’ve found other wise, and it was also super fun to hang out with her again. Will go back when I have some more time! Back to the food, we started with corn dipped in coconut. Can you even imagine how tasty it was? Could’ve eaten all four haha! After that we had kale (haha), chicken wings and mini-tacos. Perfect dinner that ended with a coconut-cake, guess you can tell we like coconut… Rami was really interested in that cake, couldn’t get one pic of him looking in the camera instead of the cake. Great tip if you go to NYC! Now I will have my 1000th cup of tea with honey and ginger, fingers crossed that I will wake up tomorrow with a healthy throat. Kisses and good night!

9 reaktioner på “MISS LILY’S”

Leave a Reply

Your email address will not be published.