CURLY HAIR

janni-deler-fringe-bootsDSC_2468

Loved my hair like this, will show you soon how to do it!

God morgon, mår sämre idag än igår. :-( Hur är det möjligt? Blir så frustrerad när jag är sjuk, det finns inget tråkigare… Lider med dom som är sjuka ofta, jag är lyckligt lottad som har ett bra immunförsvar men när jag väl blir sjuk suger det. Anyway, fick så otroligt mycket frågor om mitt hår igår. Kul att ni gillade det! Något som är ännu roligare är att ni kommer få se precis hur man gör snart. :-) Så håll ut ett tag till haha! Jaja, rolig tisdag framför mig… Kommer sitta med mailen hela dagen och äta soppa typ. Wiho. Hoppas ni mår bra och får en grym dag, puss!

//Good morning, I feel even worse today than yesterday. :-( How is that possible? Get so frustrated when I’m sick, there’s nothing more boring… I really feel bad for those who get sick often, I’m fortunate to have a good immune system but when I actually get sick it sucks. Anyway, got a lot of questions about my hair yesterday. Glad you liked it! Something even more fun is that you will get to see exactly how to do it soon. :-) So stay tuned for a while longer haha! Well well, fun tuesday ahead of me… Will sit in front of my email all day and have soop. Wiho. Hope you guys feel great and will have an amazing day, hugs!

12 reaktioner på “CURLY HAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.