DAGMAR – DECLÉOR

janni-deler-facial-decleorjanni-deler-face-treatmentDSC_3072
janni-deler-decleor-dagmarDSC_25112
janni-deler-decleor-dagmarDSC_2509

Win this Dagmar clutch with Decléor products!

För ett tag sedan när jag var som mest stressad berättade jag ju om en massage jag fick, men det var så mycket mer än så. Jag fick en Oressence-behandling hos Decléor, när jag kom in i det mysiga rummet så fick jag först svara på några frågor om mig själv och mitt liv och mående. Utefter det så blandades en speciell olja med olika mycket droppar av olika oljor, så att det skulle passa mig. Hade aldrig hört talas om det innan men det var underbart! Började med en helkroppsmassage och avslutades med hårbotten och ansiktsbehandling. Behöver en likadan igen känner jag! ;-) Decléor har just nu ett samarbete med Dagmar, som den snygga nessesären är ifrån och även sjalen jag använt i samma print som ni är många som frågat om. På Instagram har jag nu en tävling där ni kan vinna neccesären, sjalen och produkter från Decléor till ett värde av 2890kr! Hur härligt? Ska nog försöka boka in en spa-dag snart igen, finns inget bättre… Lycka till babes! <3

//A while ago when I was super stressed I told you about a massage I did, but it was so much more than that. I had a Oressence-treatment with Decléor, when I entered the cozy room I got to answer a few questions about me and my life and health. According to that they mixed a special oil with different amount of drops from different oils, so it was suitable for me. Never heard of something like it before but it was amazing! Started with a full body massage and finished with head massage and a facial. Need one more like this soon! ;-) Decléor have a collaboration with Dagmar right now, and the clutch is from that collab and also the scarf in the same print that you’ve been asking about. On my Instagram I have a competition right now and you can win the clutch, scarf and products from Decléor for 2890 sek! How nice? Will try to book a new spa day soon again, there’s nothing better… Good luck babes! <3

14 reaktioner på “DAGMAR – DECLÉOR”

 • Tessi says:

  Åh härligt <3 vart kan man göra sån behandling?

  • Janni says:

   Kolla vilka salonger nära dig som har Decleor, där ska det finnas så kolla på deras hemsida! :D Helt fantastisk var den! Kram

 • Filippa says:

  när kommer bloppisen du snacka om den 6 januari? :)

  • Janni says:

   Ja du, önskar att jag kunde ta tag i det men har haft alldeles för mycket! Ska försöka styra ihop det snart, lovar. :-) Kram!

 • Alexandra says:

  Du har ju så sjukt snygg klädstil!! Kan du inte ha en tävling eller något liknande där du kan göra en make over på någons klädstil/ garderob? Skulle verkligen behöva tips till hur man klär sig snyggt efter sin kropp och stil haha!

 • Elina says:

  Hej, vad använder du för hudvårdsprodukter för ansiktet? din blogg är bäst!!

  • Janni says:

   Just nu blandar jag mellan Exuviance och Decléor, har en del kvar av mina Exuviance som jag älskar men ska bli kul att prova nya produkter från Decléor. :-) Kram söta!

 • Hej jag ska till Stockholm i helgen och jag undrar om du har några bra tips på cafén och restauranger runt gamla stan? Älskar förresten din blogg! Kram Thess

  • Janni says:

   Mysigt! Tyvärr är jag sämst på gamla stan-området så har inte en enda tips. :-( Googla runt lite så är jag säker på att du hittar något, rekommenderar en lunch på Koloni på bibilioteksgatan om du hinner och gillar fräsch mat! Kram

 • Netti says:

  Det låter ju superhäftigt! Hårbottenmassage skulle jag verkligen vilja uppleva :-)

 • antonia says:

  i just wonder if the winner of the energy snacks (bounceback or something) have been already chosen? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.