GIRLS TRIP

Svenskabloggare copy
216_MG_3714 - Photo by Fabian Wester
janni-deler-168_MG_2330-Photo-by-Fabian-Wester

Time to go with these girls to AUSTRIA!!

Goood morgon! Jag mår bättre, finally! :D Igårkväll tänkte jag bara, hur ska det här gå… Huvudet var tungt och jag hade knappt någon röst, gick och la mig tidigt och vaknade upp klar i huvudet och det gör inte ont när jag sväljer. Vet inte om jag har röst däremot, har inte snackat med någon ännu men hoppas det. ;-) Nu är det dags för oss att åka på en tjejresa och åka skidor, ska bli riktigt kul att åka med vänner för en gångs skull även om det kommer kännas konstigt att inte åka med Jon. Det är jag, Lisa, Kenza och Klara som åker. Vilket mega-gäng! Ska ta en dusch nu och packa det sista, sen bär det av till flygplatsen. Hörs sen, puss!

//Goood morning! I feel better, finally! :D Last night I just thought, how will this trip go… My head was heavy and I had almost no voice, went to bed early and woke up with a clear head and my throat doesn’t hurt when I swallow. Don’t know if I have a voice today though, haven’t talked to anyone yet but I hope so. ;-) Now it’s time for us to go on a girls trip and ski, will be super fun to go with friends for once even if it will be a weird feeling when Jon’s not there. It’s me, Lisa, Kenza and Klara that will go together. What a mega gang! Time for a shower and pack up the last parts, after that it’s time to head over to the airport. Talk later, hugs!

17 reaktioner på “GIRLS TRIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.