OBERTAUERN

janni-deler-ski-dayIMG_1571
janni-deler-ski-dayIMG_1572
janni-deler-ski-dayIMG_3342
janni-deler-ski-dayIMG_1589
janni-deler-ski-dayIMG_1595

Great day on the slope and some aprés ski!

Så sjukt härlig dag!! Det var ganska molnigt i början men det sprack upp efter lunch så då tog vi några härliga åk i solen och sen blev det after ski för hela slanten. Har varit igång hela dagen så nu är vi helt slut, äter lite micro-pizza och ska snart gå och lägga oss. Älskar känslan efter en skiddag, man är så skönt slut i kroppen så vi kommer sova som stockar. Så otroligt härligt gäng som är här, alla är glada och peppade. Hoppas på massa sol imorgon! Fabian var med och tog massa bilder idag så hoppas han kan fixa några imorgon så ni får se hur fint det är. :-) En dusch nu och sen sängen, vi hörs imorgon. Puss på er! <3

//Such a fun day! It was pretty cloudy in the beginning but it got sunny after lunch so we had a few fun runs in the sun and then we went for apres ski all afternoon. We’ve been out all day so we’re totally done, having some left over pizza and will soon go to bed. Love the feeling after a day on the slope, you’re just tired in the entire body and we will probably sleep like babies. We’re such a fun gang here, everyone is happy and stoked. Hoping for a lot of sun tomorrow! Fabian took a lot of pics today so I’m hoping to get some pics from him tomorrow so you can see how beautiful it is here. :-) Time for a shower and then bed, talk to you tomorrow. Hugs babes! <3

6 reaktioner på “OBERTAUERN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.