EXPLORING

janni-deler-obertauern

Obertauern is a beautiful place, and it’s so fun to explore it with friends!

God morgon från våran mysiga lilla lägenhet! Jag vaknar som vanligt någon timme innan alla andra, ibland hatar jag att vara morgonpigg men ibland är det ganska skönt. :-) Solen skiner utanför idag så hoppas att den stannar där, igår fick vi ju som sagt några soltimmar i backen och det är sån sjuk skillnad på att åka i sol eller snöigt väder. Gillar det här stället massor redan! Jag, Lisa och Fabian åkte runt och kollade in stället igår, blev riktigt impad av Lisa som är en grym skidåkare! Tror jag ska dra med henne lite oftare på skidäventyr. ;-) Ja som ni ser har jag världens största smile på alla bilder som vanligt, är bara så glad över att vara här. Nu ska jag laga lite frulle och hoppas på att resten vaknar, kanske ska slå i skåpen lite högre än vanligt… Haha! Nu vill jag ut och åka! Puss <3

//Good morning from our cozy little apartment! I wake up an hour before everyone else just as usual, sometimes I really hate to be a morning person but sometimes it’s pretty nice. :-) The sun is shining outside today so I hope it will stay that way, yesterday we got a few sunny hours up there and it’s such a difference when it comes to skiing in sun or snow. Like this place a lot already! Me, Lisa and Fabian cruised around and checked out the place yesterday, I got so impressed by Lisa who’s a great skier! Think I will drag her with me on a few more ski adventures. ;-) Well as you can see in these pics I have the biggest smile on my face as always, I’m just so happy to be here. Now I will make some breakfast and hope for the other ones to wake up, maybe slam the doors a bit louder than usual… Haha! Now I want to get out and ski! Hugs <3

8 reaktioner på “EXPLORING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.