SNOWY MORNING

janni-deler-snowy-morningDSC_2579
janni-deler-snowy-morningDSC_2575
janni-deler-snowy-morningDSC_2584
janni-deler-snowy-morningDSC_2577
janni-deler-snowy-morningDSC_2578
janni-deler-snowy-morningDSC_2593

Our view and breakfast here in Obertauern, now it’s time to hit the slope!

God morgon från Obertauern! Vi kom fram sent igårkväll och kollade slutet på melodifestivalen, sen gick vi och la oss. Mår nästan 100% nu, bara lite snuvig så det känns skönt. Vaknade upp till den här utsikten, ganska snöigt men det känns kul! Vi är redo för massa skidåkning och roliga grejer. Åt precis frukost och har bytt om, vi har en lunch planerad i backen och sen after ski. :-) Ska bli kul att se det här stället, tror det finna massa roliga backar! Hörs lite senare, hoppas ni har en mysig söndagmorgon. <3

//Good morning from Obertauern! We arrived late last night and watched the end of the swedish eurovision song contest. Almost feel a 100% now, just a bit of a cold left so it feels good. Woke up to this view, pretty snowy but it feels great! We’re ready for a lot of skiing and fun things. Just had breakfast and changed, we have lunch planned in the slope and then apres ski. :-) Will be fun to see this place, looks like a lot of fun slopes! Talk later, hope you guys have a cozy sunday morning. <3

9 reaktioner på “SNOWY MORNING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.