APRÈS SKI

1_MG_9907 - Photo by Fabian Wester
18_MG_0382 - Photo by Fabian Wester
19_MG_0399 - Photo by Fabian Wester
20_MG_0463 - Photo by Fabian Wester
21_MG_9195 - Photo by Fabian Wester

Yesterday’s ladies and apres ski!   Photos by: Fabian Wester

Glada tjejer igår! :D Sorry för alla skidbilder för er som inte gillar det, kan försöka blanda ut det med något annat. Tror aldrig jag varit på en after ski förutom i Åre innan, men vilket drag det var! Stället stängde vid 02.00 men vi kände oss klara redan vid 20.00… Det var så gött att sätta sig på Krings Alm och dricka lite vin, äta mat och dansa, alla var glada och dansade runt. Känner oss faktiskt pigga idag, det var väl för att man gick och la sig så tidigt. Dagsfest är det bästa! ;-) Idag är det skidåkning, lunch och spa på schemat. Får se om vi orkar middag och fest ikväll eller om vi kör en myskväll hemma! Hörs senare, puss!

//Happy girls yesterday! :D Sorry for all the ski-pics for you who don’t like it, can try to mix it up a bit with something else. Don’t think I’ve been to an apres ski before besides in Åre, but oh my how fun it was! The place closed at 02.00 but we were done around 20.00… It was so nice to sit at Krings Alm and have some wine, food and then dance, everyone was just so happy and danced. Feel pretty good today actually, guess it’s because we went to bed so early. Day party is the best! ;-) Today we have skiing, lunch and spa on the schedule. Will see if we have the energy for dinner and party tonight or if we’ll just have a cozy night at home! Talk later, hugs!

10 reaktioner på “APRÈS SKI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.