SPA DAY

janni-deler-spa-dayDSC_2658
janni-deler-spa-dayDSC_2655
janni-deler-spa-dayDSC_2700
janni-deler-spa-dayDSC_2714
janni-deler-spa-dayDSC_2653

Relaxing day after skiing and lunch!

Den här dagen känns som en riktigt lång dag, vi har hunnit med så mycket! Vi började med skidåkning, en långlunch på ett supermysigt ställe där det även fanns spa. Efter maten gick vi och badade lite och bastade, vi gick till och med ut i snön och slängde oss haha! Låter kallt men jag älskar det. :-) Så otroligt skön dag! Ganska mosiga just nu men vi ska ta liften upp i backen för middag ikväll, tror vi ska gå ner efteråt så det blir ett äventyr. Har verkligen varit en fantastisk resa, imorgon ska det bli soligt så vi ska försöka gå upp tidigt och få in massa skidåkning i benen. Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi imorgon, puss! <3

//This day feels like a long one, we’ve done so much! Started with skiing, a long lunch at a super cozy place that also had a spa. After lunch we went to swim and sit in the sauna, we even went out in the snow and jumped in haha! Sounds cold but I love it. :-) Such a cozy day! Pretty tired now but we’re taking the lift up for dinner tonight, think we’re walking down after it so it will be an adventure. Have been an amazing trip, tomorrow it’s supposed to be sunny so we will wake up early and get tons of skiing in our legs. Hope you guys have a great night and I’ll talk to you tomorrow, hugs! <3

17 reaktioner på “SPA DAY”

 • Sandra Jawad says:

  Hej Janni!! Måste först och främst säga att du driver min favoritblogg, jag har följt dig sedan dag 1 när du startade din blogg och det känns nästan som om man är med dig på alla dina resor, äventyr och plåtningar m.m. Önska att jag kunde resa på heltid, men vi får se, mina dj framgångar kanske lönar sig..jaja nog om det och fram till sakEn! Jag tycker at ditt halsband är galet fint! :D jag undrar vart ifrån du fått/köpt det, vilken “storlek” det är om det finns någon och vilken färg du har?? Och om du inte vet vart det finns kan du tipsa om några andra “butiker” som säljer liknande? Är jätteintresseraf utav att köpa ett liknande :) Massa kraamar LionS :)

  • Janni says:

   Hej fina du och tack, otroligt kul att höra! :D <3 Jag har beställt det och designat det själv av en tjej som heter Elisabet Bredbacka i Sthlm. Det är roseguld, tror det bara är att googla amuletter så borde det komma upp massor! Kram!

 • missiriis says:

  Hey Janni!

  I think it’s so cool that you are in Austria. I wish you a lot of fun here and send you lovely greetings from Vienna :)
  I hope you’ll visit Vienna too :)

 • Diman Dilir says:

  å va härligt!

 • Paulina says:

  Hej Janni, kan du inte snälla skriva vart du köpt dina skidkläder? Speciellt byxorna, så fina!
  Härliga bilder, kram :)

 • Linnea says:

  Så mysigt! Hoppas det går bra att ta sig ner sen ;)

 • Looks amazing! Some skiing and then just relaxing at the spa ^^ Much better than 10h working!

  Here my latest post, about Louboutin’s new strategy of reaching younger consumers by engaging them with a special Tribal inspired action in their website.

  http://mgluxurynews.com/posts/

  Bests!

 • Jonna says:

  Åh så härligt det ser ut! Älskar dina bilder! <3

 • Diana says:

  Beautiful photos!!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Robyn says:

  This looks so relaxing! Could totally go for some of this soon :)

  http://www.skinnybelle.com/

 • Det ser himla härligt ut! Att njuta sådär är viktigt ibland. Kroppen behöver vila! :)

 • Emmie says:

  Hej fina Janni, vem vann egentligen tävlingen om eltandborsten i samband med Oral B? – Kan inte hitta det, jag som var bergsäker på att vinna? :P

  Ha det fint på din skidresa! – Ser fantastiskt ut. Kram Emmie

 • Anja says:

  Skiing and spa afterwards is a perfect mix, I don’t think I’ve ever been skiing without heading to spa right after! :))

  http://toujoursanja.blogspot.com/

 • Brynja Björk says:

  Where did you get your bikini from it looks so good :D ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.