WHITE

8_MG_9997 - Photo by Fabian Wester
9_MG_0023 - Photo by Fabian Wester
4_MG_9930 - Photo by Fabian Wester
2_MG_9918 - Photo by Fabian Wester
6_MG_9982 - Photo by Fabian Wester
7_MG_9990 - Photo by Fabian Wester
17_MG_0285 - Photo by Fabian Wester

Amazing days here in the snow, now it’s our last day!

God morgon! Nu är det vår sista dag här i vinterland, imorgon åker vi hem. :-( Har varit så sjukt härligt här!! Igår var det fest uppe i backen, när vi skulle hem åkte vi ner på plastpåsar… Roligaste jag gjort på länge men aj vad ont det gjorde i rumpan haha! Vi kom ner säkert iallafall, lite blöta men det var det värt. Idag ska vi försöka åka så mycket som möjligt, vet inte när jag ska åka skidor nästa gång så lika bra att passa på. Har varit grymt att ha med Fabian så vi har fått lite bilder, jag har ju inte haft med kameran ut i backen. Janni och Lisa på kärleksäventyr, hahaha! Det slutar alltid med att vi hamnar på bild i fina miljöer, får se vad nästa resa för oss ihop blir. ;-) Nä nu ska vi byta om och åka lite, ska försöka hitta lite nya backar! Puss <3

//Good morning! Now it’s our last day here in winter land, tomorrow we’re going back home again. :-( Have been so great here!! Last night it was a party up on the slope, when we were going down we went on plastic bags… Funniest thing I’ve done in a long time but oh my how much the ass hurt after it haha! We made it down safely, a bit wet but it was worth it. Today we’ll try to ski as much as possible, don’t know the next time I’m going to ski so I will just try to ski all I can. Have been great to have Fabian here to take some pics, I haven’t had my camera with me on the slope. Janni and Lisa on a love trip, hahaha! It always ends up with us together in pictures in nice environments, we’ll see where the next trip for us together will be. ;-) Well now it’s time to change and do some skiing, will try to find some new slopes! Hugs <3

17 reaktioner på “WHITE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.