FIRE PLACE N FOOD

janni-deler-lunch-obertauernDSC_2643
janni-deler-lunch-obertauernDSC_2651
29_MG_0634 - Photo by Fabian Wester
28_MG_0625 - Photo by Fabian Wester
janni-deler-lunch-obertauernDSC_2649
36_MG_0663 - Photo by Fabian Wester
37_MG_0677 - Photo by Fabian Wester
janni-deler-lunch-obertauernDSC_2647
45_MG_0788 - Photo by Fabian Wester
47_MG_0795 - Photo by Fabian Wester

Food and laughing with these guys, epic days here!

Bästa dagen på länge! Ni måste tro jag är knäpp som säger så ganska ofta… Men jag älskar livet helt enkelt! ;-) Vi åkte skidor hela dagen, vädret var perfekt och vi har bara haft det otroligt kul hela dagen. Kenza var inte med och åkte idag men mötte upp oss för lunch och lite häng i backen. Det är första gången hon åker skidor och jag tycker hon kämpat på bra! Idag blev det lite för svåra backar men det får hon hänga med på nästa gång. ;-) Igår åkte vi till ett mysigt hotell och åt mat som sagt, burrata (muums) och lite annat gott med brasan bredvid. Tror ni förstår varför jag njuter? Nu går nästan ögonen i kors så ikväll blir det pizza på rummet, vi är sådär skönt slut som man bara blir efter skidåkning. Vill. Inte. Åka. Hem. Ha en mysig kväll hjärtan så hörs vi innan vi flyger imorgon, puss!

//Best day in a long time! You guys must think I’m crazy saying that so often… But I just love life! ;-) We went skiing all day, the weather was perfect and we’ve just had so much fun all day. Kenza didn’t join us up there today but met us for lunch and some hang out in the slope. It’s her first time skiing and I think she’s been a true fighter up there! Today we went for a bit more advanced skiing but she will be forced to join us next time. ;-) Yesterday we went to a cozy hotel for lunch as I mentioned, burrata (yuum) and some other tasty stuff next to the fire place. Think you understand why I enjoy this so much? Now my eyes are almost asleep so tonight we will go for pizza at home, we’re tired the way you only get tired from skiing. Don’t. Want. To. Leave. Have a cozy night sweethearts and I’ll talk to you before we fly back tomorrow, hugs!

6 reaktioner på “FIRE PLACE N FOOD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.