WHITE N’ FRESH

janni-deler-white-shoes-jenniellenDSC_8865
janni-deler-white-shoes-jenniellenDSC_8868
janni-deler-white-shoes-jenniellenDSC_8870

Shoes from Jennie-Ellen (here!)

Har ju helt glömt berätta att de här perfekta skorna har kommit in, och nu såg jag att de nästan är slut i strl! Men har ni stora fötter så har ni tur, då finns det kvar några. ;-) Ska försöka pusha henne att ta in fler, finns inga skönare skor. Har kommit in så mycket snyggt nu, var och hälsade på Jennie-Ellen innan jag åkte till New York och det slutade med att jag skaffade mig 2 par till… Jag har seriösa problem när det kommer till skor så måste sälja av några, får inte plats längre. Men det visste ni redan! Underbart väder hemma idag, lunchade och gick en stund på stan. Nu är jag hemma och landar, tror vi ska käka middag ett gäng ikväll. Mysigt! Puss så länge <3

//I totally forgot to tell you guys that these perfect shoes arrived, and I just realised they’re almost sold out in every size! But if you have bigger feet you’re lucky, there’s a few left. ;-) Will try to push her to get some more of these, there’s just no comfier shoes. There is so much nice there now, visited Jennie-Ellen before I went to New York and it ended up with me getting 2 more pair of shoes… I have serious problems when it comes to shoes so I need to sell some, can’t fit them in my home anymore. But you knew that already! Amazing weather here today, had lunch and walked around town for a while. Now I’m back home just chillin, think we’re a few people planning to have dinner tonight. Cozy! Hugs babes <3

13 reaktioner på “WHITE N’ FRESH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.