MATCHA LATTE

janni-deler-matcha-latteDSC_2297
janni-deler-matcha-latteDSC_2307
janni-deler-matcha-latteDSC_2299
janni-deler-matcha-latteDSC_2304
janni-deler-matcha-latteDSC_2319

Matcha latte in New York, need to try the swedish version…

God morgon lördag! Jag har varit vaken länge, spenderat över 2 timmar på vinden… Rensade totalt, nu är det äntligen ordning och reda där uppe. Har varit kaos, antar att det blir så när man inte är hemma och tar tag i det. Kommer köra en bloppis snart, mer info kommer men var beredda snaart! :D Nu är jag helt slut men tänkte dra och köra ett lätt benpass sen njuta i solen, vi drack ju matcha latte i New York och har hört att det finns på Kaffeverket i Stockholm. Ska försöka svänga förbi och smaka en, det var riktigt smarrigt. Ha en grym dag babes så hörs vi sen, puss! <3

//Good morning saturday! I’ve been awake for long, spent over 2 hours on the attic… Cleaned out totally, now it’s finally pretty organised up there. It’s been a total chaos, guess that’s how it ends up when you’re not at home and taking care of it. Will sell some stuff soon but more info to come, will do it in Sweden but if some pieces wont sell I will put them here. :D Now I’m super tired but I’m planning on heading to the gym for a leg workout and then enjoy the sun, we had matcha lattes in New York and I heard they have it here in Stockholm as well at Kaffeverket. Think I will pass by and try one, it was so tasty. Have a great day babes and I’ll talk to you soon, hugs! <3

12 reaktioner på “MATCHA LATTE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.