BLACK N’ WHITE SET

janni-deler-blacknwite-setDSC_7687
janni-deler-blacknwite-setDSC_7671
janni-deler-IMG_5147 copy
janni-deler-blacknwite-setDSC_7683
janni-deler-blacknwite-setDSC_7676

From a shoot in Spain at Flamingo Market Place, matching set!

Hittade lite bilder vi tog i Spanien, vi gick till Flamingo Market Place som är en riktigt ball butik vid hamnen. Finns massa olika märken med lite udda stil, vilket jag gillar. :-) Fick prova kläder och så fotade vi lite för dom, hade kanske inte gått runt med det här setet på stan men jag har ju en grej för set och gillar det här på något sätt. Bilderna passade ganska bra för det är precis såhär jag ska spendera kvällen! Har varit en riktigt effektiv lördag så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Har rensat vinden, tränat ett riktigt tungt benpass och handlat lite mat. Ska förbi pappa ikväll och hänga med dom och käka middag, sen ska jag mysa med Klara. Saknar min fina kille för mycket så försöker omge mig med andra nära och kära haha! Hoppas ni har en mysig helg, puss på er! <3

//Found some pics we took in Spain, we went to Flamingo Market Place that’s a super cool store by the port. There’s a bunch of different brands with a special touch, which I like. :-) Got to try some clothes out and we shooted for the store, this isn’t something I would walk around in maybe but I have a thing for sets and I kinda like this one. These pics suits for the night since it’s exactly how I will spend it! Have been a pretty effective saturday so I will just chill the rest of it. I’ve cleaned out the attic, did a heavy leg workout and bought some food. Heading over to my dad soon to spend some time with them and have dinner, after that I have a date with Klara. Miss my amazing boyfriend too much so I try to hang out with my other loved ones haha! Hope you guys have a cozy weekend, hugs babes! <3

12 reaktioner på “BLACK N’ WHITE SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.