Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:42 | March 21, 2015

BLACK N’ WHITE SET

janni-deler-blacknwite-setDSC_7687janni-deler-blacknwite-setDSC_7671janni-deler-IMG_5147 copyjanni-deler-blacknwite-setDSC_7683janni-deler-blacknwite-setDSC_7676

From a shoot in Spain at Flamingo Market Place, matching set!

Hittade lite bilder vi tog i Spanien, vi gick till Flamingo Market Place som är en riktigt ball butik vid hamnen. Finns massa olika märken med lite udda stil, vilket jag gillar. :-) Fick prova kläder och så fotade vi lite för dom, hade kanske inte gått runt med det här setet på stan men jag har ju en grej för set och gillar det här på något sätt. Bilderna passade ganska bra för det är precis såhär jag ska spendera kvällen! Har varit en riktigt effektiv lördag så nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen. Har rensat vinden, tränat ett riktigt tungt benpass och handlat lite mat. Ska förbi pappa ikväll och hänga med dom och käka middag, sen ska jag mysa med Klara. Saknar min fina kille för mycket så försöker omge mig med andra nära och kära haha! Hoppas ni har en mysig helg, puss på er! <3

//Found some pics we took in Spain, we went to Flamingo Market Place that’s a super cool store by the port. There’s a bunch of different brands with a special touch, which I like. :-) Got to try some clothes out and we shooted for the store, this isn’t something I would walk around in maybe but I have a thing for sets and I kinda like this one. These pics suits for the night since it’s exactly how I will spend it! Have been a pretty effective saturday so I will just chill the rest of it. I’ve cleaned out the attic, did a heavy leg workout and bought some food. Heading over to my dad soon to spend some time with them and have dinner, after that I have a date with Klara. Miss my amazing boyfriend too much so I try to hang out with my other loved ones haha! Hope you guys have a cozy weekend, hugs babes! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “BLACK N’ WHITE SET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Janni. Jag gillar din blogg skarpt och har följt dig både här och på instagram länge!! Om några månader slutar jag skolan och kvällen innan avslutas med en stor fest. Jag älskar din stil och undarar ifall du skulle kunna göra ett inlägg där du visar vad du skulle haft på dig en kväll ute? Stor inspiration är du:)

  Reply
 • Hmm ska försöka! :D Kolla lite bakåt i outfit-arkivet annars! ;-) Kram!!

  Reply
 • Really nice pictures !
  This set looks so cool, love the pattern !
  Love, L

  http://www.Lsfashiondiary.blogspot.com

  Reply
 • Men guuuud hörrni!!! XD http://nyheternasverige.se/dvarg-dodad-av-lovsug/

  Reply
 • Hej Janni! Jag har en kanske lite konstig fråga, men jag undrar vilken bloggportal du har? Har försökt lista ut det men blir inte klok på vilken det är haha, eller är den kanske en egen du har? Tycker i alla fall att din blogg är den snyggaste och stilrenaste som finns! Skulle bli supertacksam för svar :) Kram och tusen tack för att du alltid inspirerar till 1000!

  Reply
 • Hej söta! Jag bloggar för Cube Media Group. :-) Stooor kram och tack!!!

  Reply
 • Så snyggt set :)

  Reply
 • You look so cute! In the second picture you look stunning, like a doll =D

  http://donapapayas.com/

  Reply
 • Hej Janni, så SNYGGT! Insidan lyser likaså!

  Reply
 • Lovely set and photos!!!! And I really hope you can manage to see your boyfriend too! Cross my fingers for you!!! <3

  Reply
 • Kan du inte lägga upp några pass som du kör! saknar lite träning i bloggen haha! Kram <3

  Reply
 • Absolut, det kommer! Har varit så mycket annat nu så träningen har mest gått snabbt och inte tid till några bilder tyvärr… Men, det kommer! :D

  Reply