QUAD BIKES

125_MG_1433 - Photo by Fabian Wester
129_MG_1536 - Photo by Fabian Wester
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7527
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7620
janni-deler-quadbikes-sanddunes5F4A7552
150_MG_1869 - Photo by Fabian Wester
153_MG_1932 - Photo by Fabian Wester

When we did quad biking in Cape Town, so much fun!   My top here!/ Shorts here!   -adlinks

God morgon på er! Den här söndagen blir en fix-dag, måste packa och fixa inför imorgon. Har nog inte fattat att jag ska flyga 20 timmar helt själv. Det går säkert bra, tror aldrig jag flugit så långt någonsin bara… Ska ta med mig böcker så jag kan göra något under tiden. :-) Har hunnit göra så mycket det här året redan, blivit värsta äventyraren haha! Vi åkte fyrhjulingar i Cape Town i den vita sanden, det var så sjukt kul! Önskar man fick åka snabbare bara… ;-) Den resan är verkligen en av de bästa jag gjort, vi hann med så mycket och var ett riktigt härligt gäng. Ska bli kul att se Mexico nu, även om det bara är en kortis. Nu ska jag börja packa, hörs sen! <3

//Good morning guys! This sunday will be a fixing day, need to pack and get ready for tomorrow. Don’t think I’ve realised that I will travel for 20 hours all by myself. I’m sure it’ll be fine, just don’t think I’ve traveled so far before… Will bring books so I have something to do. :-) I’ve done so much this year already, becoming a true adventurer haha! We went quad biking in Cape Town in the white sand, and it was crazy fun!  Just wish you could go a bit faster… ;-) That trip is for sure on of the best I’ve done, we did so many things and with a great group. Can’t wait to see Mexico now, even if it’s just for a quickie. Time for me to start packing, talk later! <3

9 reaktioner på “QUAD BIKES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.