BANANA MUFFINS

janni-deler-banana-muffin-recipeDSC_2904
janni-deler-banana-muffin-recipeDSC_2907
janni-deler-banana-muffin-recipe1DSC_2912
janni-deler-banana-muffin-recipeDSC_2920
janni-deler-banana-muffin-recipeDSC_2921

Perfect afternoon snack, and simple!

Hänger hemma hos min syster, världens mysigaste söndag! Har packat klart och sen har vi gått på stan lite, sen kom vi hem och lagade banan-muffins som vi precis mumsat i oss med lite te. Superenkelt att laga om någon är sugen, det behövs två bananer och ett ägg som ni mixar. Häll upp det i formar och lägg i något, vi valde frysta hallon och lite kokos men kan tänka mig att en klick jordnötssmör eller nutella kan va gott i. ;-) In i ugnen i ca 15 min på 250 grader, håll koll och känn med en gaffel om det är kletigt. Klart! Riktigt bra mellanmål eller frukost, tror också man kan lägga på en klick kvarg på toppen. Får prova något annat nästa gång! Nu ska vi ut på en prommis, hörs ikväll! <3

//Spending the day at my sisters, the cosiest sunday! I’ve packed my bag and then we walked around town a little, after that we went home and made banana-muffins that we had with some tea. Super easy to make if someone feels like it, you need two bananas and one egg that you mix. Put it in muffin-forms (don’t know the name haha) and add something, we chose frozen raspberries and some coconut but I think a spoon of peanut butter or nutella would be super tasty in it. ;-) Have it in the oven for about 15 min in 250 degrees, check it and feel with a fork if it’s ready. Done! A great afternoon snack or breakfast, think you can add a splash of quark on top. Need to try something different the next time! Time for a walk, talk to you tonight! <3

15 reaktioner på “BANANA MUFFINS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.